Új hozzászólás Aktív témák

  • #47205632

    törölt tag

    válasz kalmanchris #60429 üzenetére

    Persze, hogy onnan szív. Elméletileg van benne valami amit mondanak a koszról, gyakorlatilag meg nincs, túlmisztifikált. Az ötezeré' tankoljá' országa vagyunk. A szivattyú hűtés az egyetlen ami valamennyire ok lehet, de nem úgy néz ki mint amik sorra hullanak emiatt. Van pár dugulásos cikk a TC-n, egyikük sem járt üres tankkal, mégis eldugult. Főnököm az decire kiszámolja az anyagot a céges autókba, hogy a melósok ne furikázzanak a céges üzemanyaggal (ez sok helyen divat amúgy is), egyiknek se volt ilyen gondja.
    A Megane meg túlmér, nagyon. Jó ha van róla tapasztalat és a többiek is tudják.

    Egyébként én se fogyasztom ki, féltanknál szoktam rányomni, ez a második alkalom, hogy "kifogyott". Elsőt azért kellett, mert az benne volt mikor vettem én meg csak Mol 100-at tankolok és tisztán akartam. Akkor is maradt benne vagy 14 liternyi...
    A másodikat most azért fogyasztottam ki, mert lusta voltam autózni tankolni (nekem az 30 Km) és máshol tankoltam bevásárlás közben, olyan ótvar büdös egy benzin volt, hogy már alig vártam kifogyjon belőle, természetesen most is benne maradt még 11 liter... Gyakorlatilag nem mentem üres tankkal... Mindegy megkapta a Mol 100-at, rögtön finomabb lett a kidörgő illata.
    Az biztos, hogy többet nem vagyok hajlandó máshol tankolni, farkam kínlódik ilyenekkel is, inkább megteszem azt a 30 Km kerülőt és mindig megkapja a bevált 100-ast.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák