Új hozzászólás Aktív témák

  • Hauptmann

    addikt

    válasz Burt1793 #13912 üzenetére

    Oké, de akkor mi mi mutatja meg a motor megbízhatóságát, ha nem az intenzív használat? Kinek a véleményére lehet adni? Józsi bácsi tapasztalatára, aki használja 2x10, max, 2x20 kilométeren? A Honda fanboy szavára? Lehet ezt szépíteni, de igenis, egy új, 0 kilométeres, minőséginek, 'prémiumnak' beállított motornak zokszó nélkül kellene bírnia a napi 80-150 kilométert. Főleg úgy, hogy az ár is igencsak prémium, 1-1,15 millió Ft-os motorokról beszélünk (nyilván nem ennyibe került nekik, biztos volt flottakedvezmény, de akkor is).

    Ja, az említett cégnél ha saját hibából sérül a motor, vagy bármi lesz vele egy esetleges elmulasztott karbantartás miatt, igencsak zsebbenyúlós a dolog, úgyhogy igen, akinek oda van adva a céges motor, vigyáz rá. Főleg, hogy a márkaszerviz jó pár esetben próbált kibújni a garanciális kötelezettség alól.

    Ne vedd sértésnek, de lassan kezd elmenni ez az egész beszélgetés Honda topic jellegűvé. Ha dicsérni kell a márkát, jön a fejbólogatás, meg az egyetértés, ha meg valaki ellentmond a 'sohanemromlik'-nek, akkor az nem igaz, nem releváns tapasztalat, az nem úgy van, saját hibából romlik el, olaszból behozott gép. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák