Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    válasz csongi #14000 üzenetére

    OK, mindkettőtöknek köszi :DDD
    Az olajat melegen engedtem le, járattam előtte 10 percet, faszán meg is égetett a kipufogó...
    4 liter mosóolaj nekem majd 4 cserére elegendő, mert 1,1 liter kell bele. Először beletöltöttem 1 litert, akkor a nívó telinek jelezte, kicsit járattam, és akkor még ráment jó fél deci, gondolom valamennyi maradt benne a fél óra csorgás után is.
    Alátéteket, gyűrűt nem bántottam, nem tudom, Aszalósék cserélték-e, de újszerűnek tűnt mindegyik.
    Ennek két leeresztő csavarja van egyébként, az egyik mágneses, ezen nagyon finom porszerű cucc volt csak, tehát nem olyan sünszerű, mint amit korábban nem is tudom ki linkelt.
    A másik egy fém hálós cuccal van együtt. Ez a nagyobb csavar. Ez szép tiszta volt kívülről is, de a másik küldő oldala eléggé dzsuvás volt, ez nem azt jelenti, hogy ezt ki sem tekerték, csak furcsa volt, hogy egymás mellett van a kettő 5 cm-re, és ilyen különbség látszott. A második csavar kitekerésével egyébként még 1-2 deci kifolyik. Mondjuk a motort közben nem burítgattam, de a betöltött mennyiség alapján nem sok maradhatott benne.

    Egyszer indítottam csak el a csere után, csak egy percre, akkor mintha könnyebben indult volna, hangja normális volt, füstöt nem láttam, de nem is figyeltem.
    Majd ma járatom pár percet, vagy megyek is kis kört, ha tudok, aztán meglátom.

Új hozzászólás Aktív témák