Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz Findzs #47126 üzenetére

    Nem is szabad... kinek hiányzik, hogy valami vadparaszttal pereskedjen / verekedjen / miegyéb ilyen "potom" összegek felett? )Nyilván baromira nem potom, csak ahhoz képest az, hogy egy életre, vagy évtizedre folyamatos szar életet teremtsen az ember magának..
    A magyar (de állítom, hogy mindenhol) vevő 90% -ban egy buta arrogáns hozzá nem értő paraszt. Sajnos ez van..
    Arra fog rárepülni, amit kipolíroztak, kiporszívóztak és visszatekertek 80 ezerre. Az nem számít, és meg sem nézi, hogy előtte 10 évig strihhelésre használta valami német bevándorló strici, aki 5 kilóméteren taposta a jéghideg időben a turdódízelt, meg a szerkezet/alváz belülről 2x lett vágva-heggesztve mert totálkáros volt stb. Kívül csillog-villog, polír, úúú jó szag van benn mert az ócsó vanília elnyomja az évtizedes dohos cigiszagot, és csak 90 ezer van benne, ráadásul tádé keveset fogyaszt odanézz még nem is fütyül a turbó (igaz azé mert zártszelvénnyel kipeckelték :DDD ), óóóó ez jó lesz, köszönöm visszük, néécsak még hamisított szervízkönyvecske is van aztamindenségit!
    Ami meg őszinte 150-200 ezer kilóméteres, szép állapotú, karbantartott, esetleg nincs hozzá szervizkönyv mert magának csinálta az ember, valóban tiszta, valóban hibátlan motorikusan, hibátlan.. Na az nem kell.. micsooodaaaaa százötveeeen? kétsszáááezerr? Húúúú... És még csak 5-6 éves és ennyi van benne? jajjj... biztos szarrá van téve... Mert nyilván az a jó, hogy ötösben a városban 30 -al padlózzák.

    Na .. szóval... ez ilyen. Meg kell találni az értelmes vevőt, nem egyszerű történet. :R

Új hozzászólás Aktív témák