Új hozzászólás Aktív témák

  • joci2000

    aktív tag

    válasz Mágus2 #146704 üzenetére

    Néztem mindkettőt. Lopás casco-t nem éri meg kötni rá, nem biztosítja a teljes autó piaci (-önrész) értékét, egyik sem... 10 éves autó, felejtős nekik.

    Váltózár és motortér zár van, gyári riasztóval (ami igen, mintha nem is lenne hozzáértőnek). De pont ezért szeretnék még valami trükköt. Az OBD csatit már megrendeltem. Én a 12V-t terveztem benne hagyni és az adatrészt levágni, hogy ne egyből az derüljön ki, hogy nincs áram a OBD-ben, mert 12V-t bármikor le lehet venni a bizti táblából. Az adatér hiány talán később derül ki és CAN-hez már többet kellene bontani.

    Itt egyébként még azt gondoltam, hogy felcseréni a pólusokat :) Az kisütné amit beledugnak? Vagy az adatrészre kellene a 12V-t átkötni, hogy elintézze amit rákötnek elektronikát?

    De igazából akkor lenne teljes, ha a gyújtás meg a benzinpumpa is meg lenne trükközve valami módon. A titkos kapcsolók gondolom a rossz illesztés miatt lehetnek kérdésesek. Rendesen összeforrasztva /relével minőségi kapcsolóval nem nagyon okozna gondot. Nekem :)

Új hozzászólás Aktív témák