Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    Idöközben telibevert engem is az "ismert" Leon 5F átok, a beázás. A gyanú korábban is fennállt, de most az igazi öszi esös idö beköszöntével jött a feketeleves. A csomagtér padlószönyege, a pótkerék-mélyedés teljes egészében nedves volt.

    Szönyeg ki, alaposan kiszárítva, kitörölve minden, aztán a héten szerdán elvittük mosóba a kocsit, nagynyomásúval kapta rendesen a vizet, utána néztük még nem látszott semmi, elgurultunk bevásárolni, ott csomagteret felnyitva már ott voltak a nyomok: jobb oldalt a hátsó kisablakon belül folyásnyomok, a két elem illesztésénél végig állt a víz:



    A "megoldás" nálam is az lett, hogy a tetöablak hátsó elvezetö csöveinek végén van egy kis gumilapka, ami amolyan szelepként funkcionál(na), egészen addig míg elég kosz/sár fel nem gyülik ott, mert utána feltapad, és többet vizet ki nem enged, hanem szépen visszagyülik a csöben, míg nem talál más utat (jellemzöen a csö mentén a csomagtérbe)...

    A srác levágta a vérbe ezt a narancsos kis gumiflepnit, meglocsolták az autót, és lám, szépen ki is folyt alul a víz...

    Azóta szinte egyfolytában esik, a csomagtér viszont száraz, így egyre bizakodóbb vagyok, hogy tényleg sikerült megtalálni a mumust.

Új hozzászólás Aktív témák