Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    Mennyit szívtam a Gépháznál. A gépudvarban folyamatosan villogott a sárga jelzés, "Katonai csomag: találd meg a szállítmányt". Már mindent bejártam, mindenhová felmásztam, aztán kiderült, hogy mégsem, mert a kis víztorony (vagy mi a manó) alatt hevert még egy katonának a holtteste. Amikor őt megtaláltam, csak azután szűnt meg a folyamatos jelzés.

    Egyébként az épületben van egy detonátor, és amikor felé megyek, akkor megjelenik az "Aktiválás" felirat. Kipróbáltam, de egyéb nem történik, mint csupán a detonáció következtében elhalálozik a közelben ácsorgó Kolja, a dákós Sztalker. Nem értem, hogy milyen jelentősége van annak, hogy ott lesz elhelyezve.

    Nagy ellenállás nem mutatkozott a Gépháznál, mert már korábban arrafelé jártam, és a távolból kisnipereztem a banditák 95%-át. Eléggé megcsappant a mesterlövész puskám lőszerkészlete. Szinte mindig azt használom, így a legtöbb esetben közelharcra már nem is kerül sor. :D

    A Szivattyúháznál található technikustól megkaptam a fémdetektort, ez annyira megnövelte a szállítandó súlyomat, hogy már megint lőszertől voltam kénytelen megválni. :(

    3 puskám van, pisztolyom nincsen, mert ahelyett inkább a 10-es tölténytárúra felfejlesztett sörétest használom a mutánsok ellen, és ez a puska is több kilogrammot nyom. Pedig az Iránytű ereklye mellett 1 darab Aranyhalat és zsoldosruhát használok, amivel összesen 83 kg-ot cipelhetek. A valóságban már az is túl sok lenne, de így "sci-fisen" az artifactokkal már nem számít csalásnak.

    Nem tudom, mit dobáljak még el, mert kajából sem viszek sokat, és a kötszereimből is egy csomót eladtam már a Halászfaluban. A nagy víztorony tetején és az Öreg templomnál is ott kellett hagynom a megtalált cuccokat, mert már nem bírtam elvinni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák