Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz n0tr3adY81 #19647 üzenetére

    rétisün en is az ablakon akartam kimaszni, ott ahol te, mar idegesitett.Na gondoltam, johet a Youtube-os video, hogy hogyan lehet oda feljutni.Es ott lattam hogy hogyan.Elnezest, a teton nem balra, hanem jobbra lesz Lebedev irata, az ejjel elneztem.

    n0tr3adY81 hat sajna nekem is voltak gondok az Enottal.Nem volt hajlando bizonyos menteseket betolteni, de mar elfelejtettem hogy mi baja volt, azt hiszem kb 1,5 evvel ezelott jatszodtam vele.
    Epp Sunit kertem meg hogy toltse be a mentesem es vigye ott at ahol nekem kiakadt, de hiaba kuldte vissza a mentest, azzal is kiakadt.
    Agropromnal nekem is sokszor fagyott, foleg a lezuhant helikopternel...

    AMK 2 : nos igen, az a hibaaradat amirol beszelsz, nem tudom mitol van, ilyent meg nem lattam eddig.
    Az a baj, hogy ezeket a hibauzeneteke azonnal - folyamatosan - tarolja a Log allomanyban.
    A multkor jopar orat jatszodtam vele egyhuzamban kifagyas nelkul, es 200 megas log lett a vege.
    Lehet az is bekavar neha amikor kiakad, es a viruskereso frissitesekor szokott meg kiakadni, ahogy en neztem.Amugy stabil a mod ezen hibai ellenere.

    UI : amugy megkerult a laptop (a masikat a legi tamaszponton nem vettem magamhoz), a loszeres taska, es a kemiai lotty, nameg a kashenka virag gazdaja.
    A legitamaszpontos laptop es a loszeres doboz a vadasz Ronannak kell, a virag, a masik laptop a varosbol es a kemiai lotty meg a vadasz dokinak.
    Mar mindjart 2 napja hanyagolom a jatekot (bealltam bergyilkos kaloznak), de hatra van meg 1 hatizsakos kuldi amit egy pripjatyi sztalkernek kell szerezzek (sima boltban kaphato mezei hatizsak), Fima elszarodott kuldetese (eltunt a teste visszatoltes utan), es egy faszinak az FN2000-es fegyvere amit a banditak tulajdonitottak el. A fegyver visszaszerzese szerintem osszefuggesben lesz a kotrohajon eltunt Fima PDA-javal, azert nem talaltam meg szerintem.Ez a 3 kuldtes van benne a feladatjegyzekbe, es utanna asszem mehetek a fenebe a Zonabol :)
    Valaki majd irja le, hogy mi lesz a Szultan embere Fima dolog vege - meg Janovba is elfutnak a szalak, amikor forditgattam lattam (lehet epp azt a reszt forditottam le), es megtalalja-e a faszinak a fegyvert.

Új hozzászólás Aktív témák