Új hozzászólás Aktív témák

  • narumon

    őstag

    válasz Tuninger #12928 üzenetére

    Nem tudom, de én már a múltkor is linkeltem a különbségeket, meg összehasonlítos reviewk alapján is abszoút a 6400-et hozzák jobbnak. Egyébként szívesen vennék egy 6300-at használtan 150 körül (ez lenne a reális ára) de valamiért 220-240-ért vannak a használtak, ehhez képest néztem a 270-et, de igazad van Einfinityn végül is 172 körül jön ki az új.

    Jó lenne valóban kézbe fogni mindkettőt hogy amiket írnak különbségek azok tényleg mennyire különbségek és mennyire nem. Illetve, hogy tényleg megér e 100e forint különbséget.

    Abban szinte biztos vagyok, hogy A6300 tulajoknak nem éri meg váltani - a kérdés az, hogy ha most vesz az ember újat akkor mi van. Illetve melyiken bukik kevesebbet később az ember. (Mindkettőnek nagyon magas az itthoni ára, tehát elvilegben egyikkel sem szabadna túl nagyot bukni 1-2 év múlva).

    SZERK: Jah most, hogy megint néztem van egy nagy dealbreaker ami miatt eleve kiesett a 6300-as. Nagyon gyorsan túlmelegszik és a képernyő sem látható rendesen. Ez wedding videónál mindkettő musthave... :(

    [ Szerkesztve ]

    https://www.facebook.com/Naruvideo

Új hozzászólás Aktív témák