Új hozzászólás Aktív témák

  • #11493888

    törölt tag

    válasz szabonagyur #1489 üzenetére

    egyetlen egy példát hozok fel neked egyetlen egyet amire épp csak ránéztem a monitoron.
    Poweriso.
    a feltelepítéskor ha mindent pipát defaulton hagysz és csak a szokásos tovább gombokat nyomogatod, szépen beépül egy kis program a rendszerhéj figyelésbe és már is ott van egy újabb kis alkalmazás ami folyamatosan sasolja pásztázza a rendszeredet, és még egyet betesz egy virtuális meghajtónak amivel egyel több hardware lesz emulált dvd olvasóval folyamatos figyeléssel rendszer használai 1% al, memória használattal.
    Ezek a plusz betelepített dolgok nélkül is rendesen fut a program, a + ok használata számomra teljesen felesleges. És zabálják a teljesítményt, még a memoriát is.
    Arról meg nem is beszélve, hogy a rendszer indításba fűzött + új szolgáltatások is szépen elkezdenek hízni használatuk azt átlag userek számára szinte észrevehetetlen, sőt sokan talán nem is tudnak róla.. Nagyrészük létjogosultsága nélkülözhetetlensége simán megkérdőjelezhető.
    És tovább folytatva, ehhez egy általad említett "optimalizáló meg bloatware" dolgot sem kellene megemlítenem!

    Attól, hogy fel van rakva normális programból több, mint a kezdetekkor nem lesz lassabb a rendszer. Nem kell, hogy a programok mind induláskor memóriában legyenek, akkor milyen erőforrást használnak szerinted :F

    Attól hogy felvan rakva normális programból több, mint a kezdetkor, tehát lassabb lesz a rendszer, a programok mind induláskor a memóriában lesznek és összeadódva nem kevés processzor és memória erőforrást használnak.

Új hozzászólás Aktív témák