Új hozzászólás Aktív témák

  • Deadzone41

    őstag

    válasz bkercso #20609 üzenetére

    annó összehasonlítottuk cimborával a champ-ot a canamp klónnal, már nem emlékszem milyen opamp volt a kannába, de vakon nem hallottunk közte difit a k701-el meg az d2000-el. (ms2+ volt előtte)

    arról szerintem nincs értelme írni, hogy milyennek érzem az e17-et az előző láncom után, mivel nem hasonlítottam őket össze, és amíg nem lett meg az e17, pár napig egy fospermet alaplapit hallgattam. szerintem fizikai képtelenség objektív összehasonlítani két ilyen eszközt ennyi idő távlatában, mikor valszeg A-B-zve se menne, legalábbis az ad1000-el.

    én elhiszem, hogy valakinek kifinomultabb a hallása, de Bodz-on kívül senki nem törekszik ennek vizsgálatára, bizonyítására.

    baluka26: ha jól tudom 100ohm ki-je van de ez most irreleváns. én sosem mondtam, hogy szarul szól a champ, más okok miatt váltam meg a rendszertől, többek közt olyan eszközt akartam, ami univerzális és vannak róla mérések. meg aztán minek álljon a több 10ezer Ft a láncba, ha nem ad nekem semmi +örömöt?

    bajnokpityu: mivel többször úgy éreztem személyes sérelemnek vetted a kialakult vitákat, nem akartam ezt élőben is folytatni. ha gondolod fejestalin bepótolhatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák