Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz vodkaboy22 #21217 üzenetére

    pedig ha kész a chip,onnastól olcsón gyártható lenne. 176kHzet eddig is lehetett. Nem a nagy mintavételezésen múlik a hang,ha erre gondolsz. Tiszteséges dac CD felbontáson is tud libabőrt. Hozzátenném, én nem az áldögös, jitteres, totál irreális hangot szeretem, annál több élőzenében volt részem, izlésem már finomabb.

    Óra,táp meg drága dolgok sorozatgyártásban. Középszerű dacok igazi szarból várat tervezés, tisztelet a kivételnek. Aztán persze rettenet sok alapanyagból is lehet középszerű valami, ezt meg a kinaiak tudják ;]

    A mytek hagyományos PCM esetén szétesett hangú, tipikus számitógép hang, alig jobb,mint pl egy kikupált asus. Le akartam mondani a rendelést, mondván nem ér még annyit sem, mint amennyiért én vettem. Aztán hozzám került egy jobb szériából készült példány, és most már legalább annyit ér, amennyiben van. Az, hogy más se tud jobbat azonos áron, az inkább szégyen a piacnak, bármilyen ócska dacot el lehet adni,csak legyne rajta hájszpíd USB. Az, hogy egy Antelope gold USBjét egy kisszériás USB átalakító extra driverek nélkül átlépte, szintén ragyogó eredmény listaáron 1.1M Ftért.

    eladó topping dac

Új hozzászólás Aktív témák