Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz Shufny #2924 üzenetére

    Igen én is reménykedtem hogy kék lesz, nem tudtam milyen színű vagy méretű :)

    Az erősítés kérdése igaz (még egy HD800-nál is egyszerűbb meghajtani) de árban (legalábbis head-fi árban) mérve meg sokkal többe kerül amiatt hogy extrém ritka. Tehát összességében aligha éri meg egy Stax-al szemben, kivéve persze ha valakinek kifejezetten ez az analitikus hangzás jön be és egy csúcs DAC-on nagyfelbontású zenét hallgat ami elvileg átadja az információt a fejhallgatónak. Eleve az SACD szabvány miatt fejlesztették ki, ezért olyan kiugróan széles a frekvenciaátvitel.
    A design nagyon érdekes, talán a képeken nem jön át de kürt formát alkot az a rész amiben a hangszóró van, a sík fülpárna pedig ezt leszigeteli (már ha jól be van állítva a fejen) tehát egyfajta saját tere van a hangszórónak ahova sugározza a hangot, valószínűleg ettől olyan határozott az egész tér.
    Az Omega II ehhez képest sötétnek hat és nem nyomja az ember arcába a részleteket, de ha lehet választani akkor a jó/rossz minőségű felvételek arányát vizsgálva inkább a Stax jön ki előnyben bár még sajnos arra is elég jellemző hogy kimutatja ezeket csak a Qualia-ra még jobban, lényegében nem más ez mint egy nyitott, ultra high-end stúdió monitor.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák