Új hozzászólás Aktív témák

  • guppy

    őstag

    válasz szaszayanou #7903 üzenetére

    Bkercso nagyon jól megfogalmazta, a torroidos trafó azért jobb mert laposabb (persze simából is van lapos kivitel, de u annyi mint a torroidos), kevesebb a szórt mágneses tere (cserébe nem jó ötlet semmilyen elektronikai eszközt fölé rakni, mert a szimmetria tengelye mentén szór. Sztem nem éri meg, persze esztétikusabb lesz, de ha a sima trafót nem 1 centin belül helyezed el a nyákhoz, akkor u ott tartasz (max erősítésen é hangerőn csak akkor hallottam bármiféle zajt, azt h oldalról mennyire szól bele majd holnap kipróbálom). Ha trafóval javítani akarsz a hangon akkor érdemes erősebbe invesztálni, pl 60VAesbe, legalább is a headfis okosok szerint alacsony impedanciás fejeseknél jön jól.

    Az alkatrészek valóban nem első osztályúak, sőt, sztem a minőség ellenőrzés során kipottyant darabok, mivel h csak a 47ohm-os meg egy pár ellenállás esett 1%on belülre.

    Bizony, Pesti vagyok (pontosabban agglomerációs körzeti :)) ), sztem mindenképp próbáld ki az erősítőt mielőtt rendelsz egy kitet, egy hétre simán kölcsön tudom majd adni, csak egyelőre még elég fapados :DDD

    Nem is tudom minek szóltam hozzá, Bkercso nagyon korrektül válaszolt a kérdéseidre :K

    hotibi - tényleg nagyon szép, így eléggé hasonlít egy canampra :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák