Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    Most, hogy használtam pár napot a Soundmagic A30-at, van némi tapasztalat vele.

    Csatlakozik a telefonomhoz pluq&play, de az otg támogatást engedélyezni kell, ami nálam lecsatlakozás után 10 perccel automatikusan kikapcsol, tehát ezt mindig meg kell csinálni. Nem lesz univerzális hangforrás, csak a lejátszó programokkal működik együtt, a neutronnal nagyon simán, csatlakozást követően automatikusan el is indítja, a youtube musickal elsőre nem indult el, de nem is próbálkoztam vele nagyon, az apple musickal is megy.

    Apple music esetében a hangerő nagyobb, mint a telefoné, de nem számottevően. Neutronban viszont a külső audio hardvert lehet konfigurálni, és ott közvetlenül, ha jól értem az operációs rendszert kikerülve lehet rá hangot küldeni, ami így szerintem tisztább is, de főleg sokkal nagyobb a teljesítménye, feles hangerő már dobhártya szaggató nálam.
    Az aksit nem meríti különösebben, feltöltött telefonról ez nem lesz szűk keresztmetszet a zenehallgatásban.

    A hangja nekem fantasztikus a telefonhoz képest, amiről eddig azt gondoltam, hogy aránylag jól szól a telefonok között (egy SM E80-an hallgatva). Nagyfelbontású zenét lejátszva elképesztően részletessé, erőteljessé és dinamikussá válik az egész. Mintha nem ugyanaz a zene szólna. A fuvolásnak még a lélegzetvétele is tisztán hallatszódik és nagyon határozott jelenléte van minden hangszernek és nagyon jól el is különülnek, a mélyek részletesek és erőteljesek. Az énekhangok is tiszták, igazából nem tudok hol belekötni.

    Nagyobb fejessel még nem próbáltam, de elvileg azokat is támogatja 600 ohmig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák