Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Polllen #89634 üzenetére

    Megjött az optikai kábel, hát érdekes az eredmény. Egyszer az egyik hangfal szól, másszor a másik, nincs sztereo, de ami van hang, az is néha recseg, totál szar az egész.

    Most rádugtam USB-vel a laptopomra, azzal szinte tökéletesen működik. Bizonyos számoknál van, hogy berecseg egy nagyon kicsit a basszusgitárra, de érdekes, hogy más számoknál semmi baja nincs vele, azokat simán viszi max hangerőn, hogy kiszakad a fülem. Fura, nem értem. Az alaplap biztosan kuka az asztali gépen, és full esélytelen működő alaplapot szereznem s1150-hez. Amit eddig láttam, azon vagy a tüskék voltak görbék, vagy az USB ment el, vagy nem volt elég PCIE lane. Agyalok rajta, hogy eladom inkább a teljes gépet és veszek valamit s1200-al.

    Na de legalább annyi történt, hogy laptopról 1 év után végre tudtam normálisan zenét hallgatni. Gondolom örültek nekem a szomszédban, hogy Karácsonykor tolom a heavy metalt max hangerőn. :DD Még nem világos, hogy sérült e ettől a történettől a DAC vagy a hangfal. Reménykedek benne, hogy legalább azokat nem kell lecserélni. Egyre inkább húzok afelé, hogy a gép és a DAC között ne legyen elektromos kapcsolat csak optika.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák