Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz myckey #49358 üzenetére

    Inkabb az az aggaszto,hogy a legtobb ember beszukul abba a tartomanyba,ami vermersekletbol,adottsagbol es megszokasbol surubben van hasznalva.Lehet ez a tul sok alacsony pulzusos joleso kocogas es konnyed futas.Utana amikor nyelgazon elfutnak a tobbiek csak nez,mint beka a kocsonyaba.
    Masik veglet porgeti a piros zonaba ejjel-nappal,az allokepessege pedig egy stadion korre eleg :N Na ezek akik a versenyeken odaallnak elore az elso utcat meghuzzak becsuletesen es tobbet nem latom oket soha.
    Ahogy irod edzeni kell a megfelelo idoben mindket reszt (persze aranyban tobb az alacsony intenzitasu edzes az evek soran,mint a magas intenzitasu) akkor hasznalja egy ember a teljes zonajat megfeleloen.
    Amit olvasgat alacsony pulzus,az epp a telbol adodo alapozas miatt van,ez van nagyobb reszt (latna az en reggeliet 120-130bpm-en ;] grandmother style csak igy nevezem,totyoges). Viszont amikor mar verseny specifikus edzeseket megyunk,akkor nem kerdezi senki van-e eleg oxigen,mennyi bpm-et ir az ora,csak csinalod amig ki nem dolsz a csoportbol vagy amig vegig nem futottad a tervezett celtempot.Na ott mar a piros csik lesz hosszabb a pulzus grafikonon :DD

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák