Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz jimpo #63364 üzenetére

    Akartam írni, hogy dehát van Endorphin Speeded, de rájöttem, hogy az nylon plate-es (ami amúgy elsőre elég furán hangzik, mert egy szatyor vagy gitárhúr jut eszembe a nylonról). Örülök, ha mások cipővásárlásához is időről-időre hozzá tudok járulni, ne csak nálunk teljen meg egyre jobban a cipősszekrény. :DDD
    Most ami ott jó áron van, az pl. a Pegasus Trail 3 feketében kuponozva 24 400 Ft-ért, a ZoomX Invincible Run [link] 36 200 Ft-ért (bár ez már mérethiányos), a gore-texes Pegasus Trail 3 feketében 32 300 Ft-ért, a Wildhorse 7 ebben a gyönyörű fakó narancs színben 22 400 Ft-ért, a Salomon Speedcross 5 GTX változata 25 300-ért, az adidas Terrex Speed Ultra 28 400-ért, ha kicsi vagy pont 46 és 2/3-os a lába az illetőnek. Zoom Fly 4, Novablast 2, GT-2000 30 ezer körül mennek, amik még talán említést érdemelnek.

    És egy kérdés, ha már gore-texes cipők szóba kerültek: Szerintetek ilyen hibrid, de inkább túrázós cipőnek beválhatna a Speedcross vagy mondjuk a pega Trail? Keresek valami olyan alapvetően terep futócipőt, amit elsősorban inkább túrázáshoz használnék, és ha már lúd, legyen gore-texes is ráadásul. Oké, túrázni túracipőt vegyen az ember, én mégis inkább maradnék futócipő vonalon. A drop kérdéses, talán hosszú órákat gyalogolni nem annyira ideális a 10 mm drop, de nemtom igazából, ez csak amolyan megérzés. Illetve a Speedcross főleg saras, laza talajon frankó alap esetben, sima, kemény felületen, neadjisten betonon, aszfalton már kevésbé jó, ami túrázgatás közben azért előfordulhat. Az ortholite talpbetét, meg a gyorsfűző elég csábító (meg az ára) ettől függetlenül. A pega trail sokoldalúbb azért.
    Vagy mi lehetne ilyen felhasználásra ajánlott?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák