Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz net84 #2983 üzenetére

    Nos valamit tisztázzunk. Itt arról van szó pl hogy az x bolt két év garival adja azt a vga-t amit y 3-évvel. Nyilván nem egy nagykerből vásárolnak. Ekkor a gondos x boltos azt mondja van a 2 év nagykergari. De mivel ez a gyártó által biztositott 3-5 évnek csak egy része rendes x boltos megoldja a gyári garit a maradék időre. Mit is jelent ez. Fenti vga esetében meghal szegény 2 év után. User beviszi x boltba. Ott megnézik és látható, hogy nem az user ölte meg. Erre a boltban az user pénzén kiküldik a gyártónak aki vagy ad másikat, vagy küld egy másik fajtát (mert esetleg az elözö fajta nincs gyártásban).
    Szóval én így értettem az elözö hszt. A + pénz ugye a szerviz ára lenne, ill annak hogy az user nem levelezési szinten birja az angolt.
    Na ennyek fényében mit mondasz?
    Mert sajna nálunk bevett gyakorlat ujjabban, hogy a gyári garancia idő egy része van csak biztositva. Ott a vga esete, de mondhatok dvd írót is ami 1-2 év garival van a gyári 3 helyett, vagy hdd aminél szintén így müködik.
    Másik + szolgáltatás lenne pedig a csere alkatrész. Ezt vásárláskor el lehetne dönteni, hogy karom-e vagy nem, fizetek-e érte többet vagy nem. Példa: veszek nálatok egy 4850-t. Meghal szegény. Elviszem hozzátok kiderül, hogy nem én vagyok a hunyó. A csere mondjuk elöre láthatólag két hét. Ekkor jön a képbe az, hogy annó fizettem-e +2000-t. Mert ha igen akkor kapok egy 2400xt (ami 8k) kölcsön, addig mig vissza nem kapom a gariból a vga-m. Szerintem egy boltnak nem nagy megterhelés 1-2 darab ilyen vga-t tartani. Így mindenki örül az user tudja használni a gépet, a bolt meg keresett + 2k-t.
    Ezt mekkora hülyeségnek tartod?

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák