Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Gyuri27 #3067 üzenetére

    Hali!

    Oks.

    A PDA-t egy barátom vásárolta Edigital-ban,5 hónapja.
    A készülék kb 1 hónaposan produkálta azt h nem szólt-semmi hangot nem adott ki magából..
    A 2éves garancia a Speedshop-hoz szól-elküldtem,majd megjavították -alaplap csere. (1 hónapig volt náluk-mondván ennyi a javítási idő)

    ..Szép volt jó volt,s történt 1 hónapja h egyik napról a másikra nem reagált a sim kártyára. (konkrétan nem volt jó a telefonfunkció)
    Újra felvettem velük a kapcsolatot,elmondtam mi a gond. Ismételten bekérték..-vártam újra 1 hónapot,tegnap előtt megkaptam,garielvélben ismét alaplapcsere -amit ezek után tapasztaltam az vmi förtelem.
    A készülék tetű lassú-több mint 3perc neki egy szoftreset,a start gomb lenyomása után 5-6 másodperccel gördül le a "menüsor" ,a beállíátsok fülre kattolva imsét várni kell egy 10 sec-et..-egyszóval használhatatlan/idegtépő!
    Gondoltam mielőtt írok nekik újra,végrehajtok egy Hard Reset-et -remélve h az mindent megold -csináltam is a leírás szerint,de a készülék egyszerűen csak szoft resetet hajtott végre magán.. (7x próbáltam)
    Ez még semmi..a 2,5-es Jakc kimenete egyszerűen allig szól (mindenhol felvolt tolva max hangerőre-de a madarak csicsergését hallottam "zenehallgatás" közben)
    ..illetve egyik pillanatról a másikra a kijelző érdekesen elcsúszott..-nagy nehezen sikerült kikapcsolnom,majd újra be..
    ..jah és az akku 19 óra alatt merült le-előtte 2-2,5 napot lazán elment.
    Ma már nem is volt hajlandó bekapcsolni..

    Ezeket 2 nap alatt tapasztaltam.

    Bocs ha kicsit hosszúra sikeredett.

    Szóval ezek utána mit követelhetek? Mire számíthatok? Azért szvsz kicsit felháborító h egy 110.000ft-os 5 hónapos készülék 2 hónapot ült szervizben -és újra szar!

    Gondolom egyértelmű számodra is h mindenképpen ragaszkodnék már a készülékcseréhez/pénz visszafizetéshez /vagy csak szimplán levásárláshoz!

    Köszi.
    Üdv.M

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák