Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz luciferc #3452 üzenetére

    Mert "ingyen" használtál valamit. :K Két oldala van az érmének. Én kifizetem pl a 25k-t és kamatait. Te pedig a használatot.
    Amúgy az azonnali cseregariért hajlandó lennél többet fizetni vagy az is legyen lób.szás fejében?
    Ha csak szentek lennének az userek között gondolom mindenki cserélne. De amig itt a ph-n is nem egy hszbe szaladsz bele, hogyan kell a boltost átverni, a tönkretett cuccot legarizni. Addig felesleges az egész.
    Mindenkinek változnia kellene. De amig az usernek ez kényelmes nem fog. Hiszen sokszor annyi időbe, pénzbe, veszödségbe kerül bizonyitani, hogy nem gyárilag volt rossz a cucc, hogy a boltos inkább fizet.
    Olvass bele némelyik tuning totyikba pl. A gyártó egy procira nem véletlenül irja rá, hogy 1,35 volt. De sebaj adunk neki 1,5-t. Majd legarizuk. Csak kérdezem én akkor Te és az igazság harcosai hol vagytok? Sehol.
    Én hasonlónál szóvá tettem, hogy az ember legyen férfi és ha elb.szta ne teknikázzon, hanem dolgozzon és vegyen másikat. Természetesen kaptam a pofámra. Erről ennyit.

    A vásárlók nagy része ilyen. Aki nem érti, hogy nem elég egy terméket megvenni. Olyan helyen kell ahol szolgáltatás is jár hozzá. Csak ott ugye drágább. Valahol az is unkorrekt, hogy egy bruttó 20k-s termékre rak az ember 1000 forintot (összesen a nettó 25200) és azt kapja a pofájához, hogy ez sok. Holott ez 1000 forint bevétel és nem haszon. Fel kéne nőni. Mint pl a németeknek. Ők nem véletlen vesznek (nagy számban) német termékeket, autót stb.

    Nem kell beleolvasgatnom. Rendszeresen olvasom. ;)
    Azt meg pláne nem vitatom, hogy ami törvényszerint jár azt oda kell adni.
    Megfogalmaztam néhány gondolatot. Amin szerintem változtatni kell. A tisztességtelen eladói magatartást pedig ugyanúgy elitélem mint mikor egy user próbál nyerészkedni, vagy a boltost átverni. Pl vga-ra rosszul felszerelt s1 és ez által tönkrement, de azért elvisszük garizni.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák