Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Csaba_20_ #3467 üzenetére

    A magyar átlag kisker szintén, lop, csal és hazudik, hogy a kedves tissztességes usert lenyulja. Én is értem. :K
    Ez a baj a biróság. Az usernek elsőfokon nem oda kell fordulnia elég a fogyvéd. Ez is aránytalan.
    Itthon jó pár törvény van ami ugyan le vagyon irva csak nem tudsz vele mit kezdeni. Nem ez az első és nem is az utolsó. Az is érdekes itthon ez miért így van kitalálva. Tőlünk nugyatabbra ezt máshogy mívelik.
    Nem mondtam, hogy fabatkát sem ér. Te vagy aki a minden user tisztességes és minden boltos szarházi felállásból indulsz ki. Azt hangsúlyoztam, hogy amig az user védelmére van törvény. A kiskereskedőkére nincs. Jelzem a hibás teljesités nem az! Persze perelhetem a nagyker. Mire másodfokon ítélet születik belőle (5-6 év) addigra vagy megszünnek, vagy átalakulnak. De lényeg hogy éljen a magyar jogalkotás és jogalkalmazás. Röhej tárgya ma magyarorzságon a bírók 90%. Egyrészük korrupt, másrészük szarik a világra. Megteheti, hisz jó állás, előjogaik vannak. Plussz poén a döntésük jóformán szent írás. Még mielőtt megkérdezed egy-néhány példát tudnék rá mondani. Tesznek ők a kis emberre. Persze ha őket vágják pofán mást se hallani a tv-ben.
    Nem tudom mit tettél. Ezért kérdeztem, hogy csak mint gyakorlott vevő vagy mint eladó (kis-nagyker) részéről is van rálátásod. Mert abban azért eggyezünk meg az éremnek mindig két oldala van.
    Amúgy meg ha hiszed ha nem az ügyeskedőket, átverősőket, tolvajokat mindig elítéltem. Legyen az bárki.

    Érdemi vita meg azért nincs mert írok valamit és elmagyarázod a törvény szerint miért rossz. Így nem lehet érdemben vitatkozni már ne is haragudj. Szerinted ez a törvény szentírás és első betütől az utolsóig be kell tartani. Ezzel nem lehet vitatkozni.
    Annyit tehetek én is, hogy betartom és le írom miért, mi rossz. Persze ettől változás nem lesz. ;)

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák