Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz sasa311 #3482 üzenetére

    Azért rossz ez neked mert annó a procit 25k-ért vetted. Most meg 15k-ba kerül. Tehát buksz 10k-t (csaba szerint).
    Azért se jó neked mert a törvénybe kicserélés, kijavitás, pénz vissza van írva. A kicserélés nem megy mert nem gyártják. Tehát szar a törvény. Mert a számtech cuccokat egy kalap alá veszi a konyha bútorral. Holott semi közük egymáshoz. Kijavitás nem megy. Mert ezt csak gyártani lehet javitani nem (a lábelgörbülést most hagyjuk). Tehát megin csak szar a törvény. Ha jó akkor meg az a nagyfejű aki kitalálta mutassa meg hogyan kell procit javitani. Marad a pénz vissza. Azon a kisker meg bukjon amennyit csak lehet. Mert a törvény és az állam nem tud mit kezdeni a mamut cégekkel. Amúgy is a kis cégeket annyira segiti az állam, hogy az simán belefér a vállalkozásoknak.
    Na erre a törvényre mondják itt, hogy jó. Lehet hogy jó olyan terméknél amit lehet javitani, vagy utángyártani. De a cpu, gpu, ram nem ebbe a körbe tartozik.
    Így most ott tartunk a vevő nyugodtan vegyen procit 40k-ért 3 év garival. Lehetőség szerint a 3 év lejárta előtt tegye azt úgy tönkre, hogy ne látszódjon. Majd garizza le. A vissza kapott pénzből vegyen sokkal jobb procit amivel majd megint így jár el. Tehát soha többet nem kell procit venni. A maradékot meg ígya, drogozza, k.rvázza el.
    Mert normális ember megelégszik azzal, hogy a tönkrement helyett kap egy jobbatt újrainditott garral. A suttyó meg járjon jól.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák