Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz zolka78 #3491 üzenetére

    Valamibe beleszaladtál kedves hozzáértő barátom. Nem mondtam, hogy nem tartom be a törvényt.
    Azt vitatom, hogy korszerű lenne. Némely traktusával nem értek egyet. Ennyi!

    De két dolgot mondanék. Egy úgylátom ehhez a dologhoz mindenki ért, még te is. Kettő az egész kisker, nagyker, eladás dolgot is kened vágod, mert haverod már garizott valamit.
    Tehát kellő tapasztalat nélkül (legalábbis ennek ellenkezője nem derült ki) van véleményed. A vélemény meg olyan mint a seggluk. Mindenkinek van. Viszont senki nem kiváncsi a másikéra.
    Az, meg egyenesen felháboritó, hogy utalsz arra, hogy tisztességtelen lennék. Holott sem saját, sem más tapasztalatára ebben nem támaszkodhatsz. Magyarul beszélsz összevissza a levegőbe. De azt azért javaslom, hogy a mondandód legközelebb gondold át. Vagy hozz némi bizonnyosságot mielőtt elkezdesz sározni. Mert legközelebbi mondandód csúnyán a modkerben fog kikötni. Hidd el ilyen értékes kartásat nem szivesen veszitenénk el.

    #3493: lassan vicc topik lesz ebből (legalább is ez a hsz arra utal). Te is tudod, meg én is. ha egy gyártósort szétszerelnek. Adott esetben amin a 65nm-s procit gyártották. Azt másnap már nem rakják össze. Nem hogy 2 év múlva. Mert ugye ha már 45nm-n gyártják le az nem ugyan olyan. Tehát nem tudom cserélni még akkor sem ha órajelben, utasitáskészletben egyeznek is.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák