Új hozzászólás Aktív témák

  • k!nG

    aktív tag

    válasz Shadowbull #61041 üzenetére

    Sajnos neki pont tomegnovi kell. Nem ertem az osszefuggest, hogy ehet sutit meg tesztat meg minden szar, de a tomegnoviben sok a szenhidrat? Ooo... Oke. Szerintem ha ilyen kajakat eszik, akkor mar inkabb tomegnovelo mert akkor legalabb valamennyire minosegi szenhidratot visz be, ami nem a nagyi foztje. Es ha melle normalisan kajal akkor nem kell aggodni, mert a tomegnovi es a feherje megteszi a hatasat.

    xenom0rph: Es most neked. En is ilyen alkatu ember vagyok es nemreg kezdtem el ujra tomegelni, mert egy sajnalatos gyomorrontas miatt, laza 3 kilot leadtam magamrol egy het alatt. Nos, az elso es legfontosabb, hogy toltsd le a Myfitnesspal nevu alkalmazast mobilra. Ez a cucc kiszamolja a kaloriaszuksegletedet, csak meg kell adni az adataidat neki es azt, hogy hizni vagy fogyni akarsz, ha igen mekkora idokozonkent mennyit es hogy mennyi a vegso celod. Nekem sokat segitett, mert elotte mikor nem tudtam, hogy milyen sok kaloriat kell bevinnem nem is jott fel ram egy deka sem.

    Szerintem az alap, hogy vegyel egy Jumbo professionalt. En azert ajanlom ezt, mert a sima Jumbo csak szenhidrat kb. semmi feherje nincs benne, ebben viszont van valamennyi es feherjevel siman kihozza a napi feherjeszuksegletedet a sima protein es a rendes kajalas mellett. Emellet valami Mega Daily One Plust is beiktathatnal, hogy a kello vitaminokat bevidd a szervezetedbe.

    Ja es szerintem ettol fuggetlenul neha nyugodtan felrekajalhatsz egy picit, ha tenyleg nehezen hizos tipus vagy. Siman belefer.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.behance.net/vargadom

Új hozzászólás Aktív témák