Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz xenom0rph #61018 üzenetére

    Azt nem irtad hany eves vagy. Nem mindegy hogy 14 vagy 18 :)

    Tomegnovelo szarokat felejtsd el, ertelme nem sok van, tele van cukorral. Inkabb egyel tobbet. A te szinteden igazabol mindegy hogy mit, csak a mennyiseg legyen meg, mehet a fott teszta, feher kenyer, suti, kabe minden. Arra figyelj hogy a feherje legyen meg, a tobbibol meg amennyit birsz.

    feherje meg a husokban (csirke, pulykamell, de mehet marha, sertes, vagy hal is), de egyel sok tojast, sajtot, turot melle.

    Az edzest atmozgato jelleggel kellene kezdeni, nehany hetig igazabol a gyakorlatokat es azok helyes kivitelezeset kell gyakorolni, a suly mellekes. Probald a klasszikus alapgyakorlatokat, fekvenyomas, guggolas, felhuzas (ovatosan!) huzodzkodas ha megy, ketkezes bicepszezes.

    Heti 3 edzes eleg, a felosztas vegul is mindegy, en csinalnek egy labnapot, egy mell-vall-tricepsz napot, meg egy hat-bicepsz napot (je, en is igy csinalom :D ). Hasizmot minden nap edzhetsz.

    Aztan a valtozatossag kedveert heti 1-2 alkalmommal eljarhatsz futni, ne hallgass azokra akik azt mondjak hogy ne csinald mert leesik az izmod, hulyeseg. A keringesi rendszeredet ugyanugy edzened kell.

    Ha van kerdesed tedd fel, es ne sertodj be semmin, itt csak a kitartokat szeretjuk, a sertodos kislanyokat meg kiszekaljuk :K

    Ja es lehet hogy az egyikunk javasolni fog valamit, a masikunk pedig gyokeresen az ellenkezojet. Sajna ez ilyen, a testepites nem egzakt tudomany mint a matematika :N

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák