Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani82

    senior tag

    válasz HussarF #86604 üzenetére

    Nézd a kaját nélam keményebben kizárt, hogy sokan tartanák innen. Oké, most az elmúlt 1 hónapban volt két mozi. Ebből 1 alkalommal ettem popcornt és nachost. a másik alkalommal 800 Ft-ért vettem 40g szájbabaszott proteinchipset. semmi mást.
    Nálam nincsen sütike, csak egy falat pizza stb. Igen, IIFYM-ra álltam át, ami úgy néz ki, hogy 3 hete más nincs bevive a naplóba, mint csirke/pulyka/marha, zab, tojás, Impact whey, kigyoubi, paradicsom, teljeskiőrlésű biotészta napi 1800kalóriára állítva, amit kibaszottul szigorúan veszek. és nem úgy rakom össze, hogy na becsúszott egy lekvárosbukta akkor majd holnap 400 kcal kevesebbet eszem. nincs ilyen. Nem megerőltető számomra ez a fajta kajálás, mert szeretem és nem azért eszem már nagyon régóta mert éhes vagyok, hanem mert tudom hogy kell a testemnek.
    Az egyetlen kicsapongásom a ketogén étrend kipróbálása volt egy hónapig, mivel előtte egy hónapig dekára pontosan ugyanannyi voltam. De kívánom hogy érezd át, hogy űzöd az álmodat, hogy közel tökéletesen tested legyen ( igen, nekem ez az álmom, mert minden másom megvan), minden kibaszott reggel 4-5kor felkelsz elmész letolod a 45 perc kardiót, majd hazamész eszel lefekszel még egy órát aludni, elmész dolgozni, majd délután elmész és letolod a súlyzós edzésed. És igen, heti 10-12 alkalommal mész edzeni Elviseled a sok gyökér beszólást, amikor a vapiánóban kb a dekorvirágot eszed meg csirkemellel, míg a többiek előtted a 45 cm-es pizzákkal kínálgatnak. És tudod mit, nem az a nehéz, hogy ne egyek pizzát, fornettit, kurvaanyámat, hanem az amikor 500adszor is higgadtnak kell maradni, amikor megkérdezik, hogy meddig diétázol még, ugyan csak ezt kóstold meg, mi ez a sok szar amit beszedsz stb....
    Tudod ekkor az emberek 90% feladja a picsába, megeszi a pizzát, lemondja az edzést.
    Én rátaláltam a ketogén étrendre mint új motiváció, amiből erőt gyűjthettem, hogy menjek tovább csináljam. De nem sikerült, nem működött ennyi. Ez kurva nagy csapongás valóban.

    Nekem ez a szar az életem jelenleg, ami valahol szerencse, hogy megtehetem, hogy egy ilyen önimádó buzi életmóddal éljek, valahol pedig kurva szar, mert sosem lesz az, hogy na, jól nézek ki. megérte.
    Mert tudod mit? ha szarul keresnék, szar életem lenne tudnám miért van. Mert lusta vagyok, demotivált,
    azért keresnék szarul, mert tudnám, hogy többet is beletehetnék az életbe akkor valszeg jobban menne minden. De itt nem ez van, mert igenis tudom, hogy többet teszek bele szerintem mint bárki a környezetemben ( a teremben) és mégis minden második ember úgy néz ki mint ami az én álmom. És azt látom, hogy fornettit zabálnak, hogy minden hétvégén buliznak, és heti 3x edzenek és igen irigy vagyok emiatt rájuk, mert az én álmom is az lenne, hogy olyan testem legyen, csak egy kibaszott igazságtalanság, hogy emiatt én széthajtom magam és mégsincs meg.

    De igen én vagyok a türlemetlen HussarF, 3 éve türelmetlen vagyok...

    Sorry, jöhetnek a Didnt read LOL képek :)

Új hozzászólás Aktív témák