Új hozzászólás Aktív témák

  • Lien

    aktív tag

    En orulok neki, hogy ezt megirtad! Mivel 90%-ban IT a forum sokan nem tudjak, hogy van ilyenis.
    A sorba meg beletennem magunkat is, mint a gepeszmernoknek az epuletgepesz szakiranya akik szinten az epitoiparban dolgoznak de egy picivel(es tenyleg csak egy picivel) jobb fizetest kapnak, mint az epito/epitesz.
    A videkkel total egyetertek, diplomas minimalberen voltam, feketezes nem volt de tulora sem tervezesben. Budapest viszont… rengeteg tulora, sok helyen ki sem fizetnek, feketezes(!). Emellett ott a kivitelezes, meg nem voltam benne de szeretnem kiprobalni es latni, az a 2 epitkezes amin voltam nem sok.
    Ha pedig valaki epitesz neki az a konnyebb, hogy 5 ev utan siman csinalhatja a kis magan tervezeset, ahogy az epito, epuletgepesz es epuletvillamos szaki is! Onnantol tortenik az, hogy beindul a buli vagy sem. En nekem meg 1 evem van a tervezoihez de sok szaktarsammal ellentetben en nem valoszinu, hogy mostanaban kivaltom(tapasztalatom is nesze semmi fogd meg jol).
    Arakat is annyira leadjak, hogy a hivatalos mernoki kamarai tablazati arak alatt (!!!!) terveznek csak azert, hogy Ok kapjak a munkat de ezt nem kell bemutatni.
    Sajnos nalam ismet nyilik a bicska kulfold fele, voltam kint fel evet rajzolo kent, teljesen mas az elet ebben a tekintetben, mint itthon.(persze jo nemet cegnel is voltam kikuldetesen kismokus kent, ahol a tulorat nem dijaztak annyira)

Új hozzászólás Aktív témák