Új hozzászólás Aktív témák

  • pető bá'

    őstag

    válasz Carvus #8550 üzenetére

    A kapszulás kényelmét az automata vagy a pod-os gép tudja hozni. Talán ez szokott lenni az ajánlott, de ebben nem vagyok otthon, még csak nem is kóstoltam:
    [link] vagy valami LaPiccola, nem vágom a kínálatot sry.

    Ha a konstans minőség fontos, szerintem erre a POD alkalmas - nem öregszik a bab, nem kell figyelni pörkölési dátumot - cserébe /db áron nem olcsó (viszont néha használtan is előkerülnek ilyen pod-os gépek)

    Ha egy hobbiként (is) tekintesz rá, és szívesen foglalkozol vele, próbálgatsz kávékat, őrlemény beállításokat stb, akkor a karos felé irányítanálak, de fontos megjegyezni, hogy itt van egy (elég jelentős) tanulási szakasz. Az első napon-héten-hónapban simán benne van, hogy csalódni fogsz.

    Amúgy az alapkérdés, hogy az a brutál jó kávé amit ittál, mitől volt brutál jó? :) Érdekes volt, vagy ütős, vagy crema-s? Olaszos? Vagy mi tetszett meg benne? :)

Új hozzászólás Aktív témák