Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Tudnátok ajánlani valami jóféle termoszt amivel a munkahelyre vihetném a kávét, hogy ne a benti f@s-t igyam? Tutira zárjon elfektetve is, és férjen bele legalább 3dl kávé. Köszi!
-
válasz
RetepNyaraB #7491 üzenetére
Amikor citromsavazom le szoktam szedni
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #7494 üzenetére
főleg úgy, kb 100l olajban süti a babot. ahogy látom, albionban még minden sinen van, mióta megvalósították a kiugrási kisérletet
-
#85578752
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #7494 üzenetére
-
-
mekker
őstag
-
-
válasz
Digitalpimp #7489 üzenetére
Így már értem
Nekem a képhez hasonló gagyi gépem van - akkor ez a probléma legalább nem fenyeget -
flash-
veterán
válasz
Digitalpimp #7464 üzenetére
"Én is azt vettem észre a Dedicán, hogy kb. a 0,5cm jó. Az, hogy "világos" a kávéd, nem a kávé fajtája, pörkölése befolyásolja? Vegyél valami jó sötét szicilíait, az aztán sötét lesz. "
hát amiket főztem azokkal mind világosabb színű ital született, Pacificaffe:Tolima, De TOmmasso, La piaza, Decaf, Alza
(különben fentiek közül magasan a La Piazza-t szerette a gép ami nem is 100% arabica)szerencsére a környéken van egy megbízható korrekt,gyors kávégépszervíz,
(pár nap alatt rendberakták a magnifica-t ami már 2 éve csak állt) úgyhogy megy a dedica is.egyébként dedica-val kellene gözölögnie a kész kávéitalnak? alapjáva véve is? akkor van kb jó hőfokban a kész ital?
(magnificával gőzölög még vagy 2 percig(de iható),de a dedica nem, pedig a dedica-n is fel van véve maxra a hőfok, meg csinálom főzés előtt a habositóra való állitás trükköt egymásután párszor és utána kapcsolom ki-be a gépet hogy engedje a főzést)
-
capafog23
őstag
Jóféle
Pici
Kávéskanalat tudtok ajánlani ?
Presszóhoz -
-
Slownz
senior tag
Próbálta már valaki az Alza prémium kávéit? Egy brazilt már elfogyasztottam, ma vettem egy mixet. Nekem a sokak által javasolt alap alza Cafe nem igazán jött be. Olyan semmi extra végeredményt hozott. Ellenben ezeknek már van jellegzetes íze, illata, brutal crema. Igaz kb. 2xos ár, de nekem megeri. Ezek ráadásul a Dedicaval is korrekt módon elkészíthetoek, ellentétben sok mas drágább kávéval, amihez már komolyabb gép kéne
-
válasz
RetepNyaraB #7473 üzenetére
És az milyen kávét készít?
-
-
capafog23
őstag
avx.hu facebookján minden hónapba kiírják hogy mostani pörkölésből vegyél mert a következő már drágább lesz, mert drágul a káve meg az euro is.
Hát kíváncsi leszek hogy novemberbe kiírják e hogy olcsóbb lesz.
Nyilván nem. -
válasz
RetepNyaraB #7466 üzenetére
Egy automata gépről tudok amivel ugyanolyan szintű kofi húzható az pedig az Eversys. (cca €16k)
-
#85578752
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #7466 üzenetére
A Kinu annyival drágább?
Ja, nem ide...
-
válasz
kchris78 #7465 üzenetére
kicsit jobb minél?
Van automatás topik, keress rá, ha relevánsabb infókat szeretnél.
Magam részéről túl sok fosabbnál-fosabb és jó drága automatával ( pl. egy hete ennek a kisebb tesójával, a pronto cappuccinoval, rettenetes egy szutyok) volt dolgom ahhoz, hogy kijelentsem nem szeretnék ilyet saját részemre. Ez nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy van jó automata, de én még oylannal nem találkoztam, ami megközelítőleg is megérte volna a pénzét.
Esetleg az eredeti Saeco xsmall plus (nem az, amit elb@szott a Philips később), de művészet jó állapotban beszerezni.Szóval ha van ennyi pénzed gépre, én csavarnék egyet a dolgon. Mi lenne a helyzet egy La Piccola ESE POD géppel? A minőségi párnák persze hasonóan rabló árúak, mint a kapszula - de nem környezetszennyez, finom, egygombos és az automaták zokogva szaladnak haza a gazdihoz, ha meglátják.
-
kchris78
veterán
szerintetek ek ilyen gép mennyire jó arra hogy az ember kicsit jobb kávét tudjon inni kényelmesen? koszonom a velemenyeket
!
[link] -
-
flash-
veterán
köszönöm !
Egyébként miota kevesebbet rakok bele hogy kb fél cm üres rész maradjon a kosárban,azóta finomabbat tudok készíteni,a szine még nem az igazi de darálásban is finomabbra tudtam menni és nem lesz fűszeres a kávé.a szine még mindig picit vilagos de sokat javult a dolog 😃
-
flash-
veterán
kezdek rájönni hogy kissé több kávét tettem mindig a kosárba mint amennyi kell.
Delonghi-nál (2 személyes bottomless szűrőkosár) meddig érjen? úgy hogy a tamper az teljesen lesüllyedjen hogy kb egyvonalba legyen a tamper teteje a kosár peremével? úgylátom így lejjebb tudok menni darálásban, viszont lenyomni a tamperrel már nem nagyon van mit,mert fennakad a kosár keskenyedő közepe miatt...
mikor ráteszem a megtöltött kart akkor picit szoruljon (mert annyi kávé van benne) vagypedig semennyire se szoruljon olyan legyen a rárakás mintha üresen tenném rá? -
#28054016
törölt tag
válasz
#28054016 #7343 üzenetére
Elfelejtettem, de közben beazonosítottam még a jobbik ismeretlen vizet is (Cseh teszkós) de az ára miatt nem is mentem tovább vele, olyan 270-280 Ft/.
Illetve a másik ismeretlent is, a sok klór és nitrát tartalmú, de a Vera Boscoval megegyező TDS-ű (166 mg/L) vizet is.
-
#28054016
törölt tag
válasz
#28054016 #7409 üzenetére
Tapasztalat: nem igazán harmonikus az eszpresszó vele. (Számomra) érdekes módon kb.50%-ban DM-es ioncserélt/desztillált vízzel felöntve már nincs zavaró íz.
Tegnap hosszú küzdelem után (Velký Meder/Nagymegyer Tesco-jának polcain csak a helyét találtam, míg Komarno-ban volt pár zsugorral) levadásztam a másikat is, amiben 123 mg/L a TDS.
Ez már drágább, betétdíj és klubtagsági nélkül 180 Ft/l, úgyhogy beléptem a szlovák Tesco Clubba. :-) Pontosabban egy kisebb hezitálás után hagytam, hogy a kezembe nyomjanak egy nyomtatványt kártyával, s anélkül, hogy bármit csináltam volna, meglepetésemre már meg is kaptam a kedvezményt.
Így 137 Ft/l lett az ár, ami megegyezik a Norda-s “záróárral”, illetve kb. a DM-es pancsolás költségével. Természetesen komplikáltabb utóbbinál, de évente egyszer bezsákolni nem nagy kaland, nem sokkal kell letérnem az alapértelmezett trajektóriáimról. Már ha majd bejön az íze.
-
mekker
őstag
válasz
kmarci25 #7440 üzenetére
Igen, pontosan ez a cikk a 4:6-ról. Nekem az a furcsa, hogy ennyire nagyra őrli a videóban, illetve 3:30 alatt nálam biztosan nem csorog le az utolsó adag víz. Igaz, nekem jelenleg nem V60-am van, hanem Kalita 102 klónom. A 30g elírás lehet, a videóban és cikk további részében már a standard 20g szerepel.
---
Az mitől lehet, hogy valamikor a lepárolt kávézacc felszíne egyszer úgy néz ki, mint az iszap vagy a csokipuding, máskor pedig olyan tiszta, hogy szinte meg tudom számolni a kávédarabokat?Illetve szerintetek hozna változást a Hario V60-ra váltás? Találtam egy releváns cikket erről: [link]
Ha jól értem, akkor nagyobb vele a mozgástér, de a konzisztencia romolhatolhat. -
-
bajzal
őstag
válasz
RetepNyaraB #7452 üzenetére
Köszi!
[link] erről lenne szó, 21.-én pörkölték.
-
Biztos van az automatának saját vízlágyító betétje. Vagy olyat raksz bele, vagy valami méregdrága, alacsony ásványianyag tartalmú palackos víz (evian, volvic, vagy bármi amelyen a feltüntetett teljes oldott ásványianyag tartalom 150mg\L alatt van - nem nagyon találni ilyet itthon), vagy kutyulsz magadnak dm desztvízből, keserűsóból és szódabikarbónából. Legutolsót javaslom. :)
A bab bontásnál sok függ attól, milyen babról van szó. Valami sötét, presszó blend jó lesz már simán. Világos afrikai még akár várhat egy hetet.
-
bajzal
őstag
Milyen vízet érdemes automata gépbe tenni? Szűrt víz sajna nincsen.
Kapucziner kávét rendeltem, 20. és 21.-én pörkölték őket. Kéne velük egy kicsit még várni?
-
-
flash-
veterán
Puly caff az a gép zsírtalanítására szolgál?
Dedica ec685-höz is meg szabad venni? vagy ezt csak vakszűrős tisztításra lehet használni, arra pedig a dedica nem alkalmas? (mintha valahol olvastam volna hogy arra nem minden gép jó)
eddig csak vízköoldót használtam, lehet hogy mindenképpen kellene ilyen zsíroldó mert a zsírt a vízköoldó nem viszi?
(vagy van valami más olcsóbb házi módszer? esetleg folyékony mosogatószert adjak a kávéfőző tartályához és azzal csináljak egy vízkőoldó programot? vagy ez baromság?) -
-
Sped
aktív tag
válasz
TeebyKay #7438 üzenetére
A POD-ok úgy tudom egységes 7 g körüliek (7,5 g ?), ezekből hosszú kávé nem nagyon lesz, szerintem, bár nem vagyok nagy POD-os fogyasztó pedig az én kávéfőzőm is tud ilyet.
Amit írsz gép az lefőzi az őrölt kávét is.
A konkrét gépet nem ismerem, nekem Delonghi Dedica van, hasonló árkategória. -
kmarci25
veterán
Szerintem a sok netes ajánlás, recept arra jó, hogy elindulj valamerre. Ha neked ízlett a kávé, amit ezzel a módszerrel készítettél, akkor idd úgy. Nincs ebben abszolút igazság, ki kell kísérletezni, hogy neked mi ízlik, és úgy készíteni. Egyébként ez a recept hasonlít a Kasuya féle módszerhez. Nála kevesebb a kávé, amúgy nagyjából stimmel minden.
-
mekker
őstag
válasz
kmarci25 #7429 üzenetére
Egészen eddig szakszerűtlenül öntöttem fel, szóval igazán csak most kezdem kitapasztalni a különbségeket (őrlőt, vízhőfokot hozzá kell még igazítani, úgyhogy nem tudok nyilatkozni).
Illetve egy pontatlanul elkészített cikk miatt véletlenül előállt nálam egy olyan recept, ami valamiért működött, pedig nem a megszokott receptúra:
300ml víz, 30g kávé, french presshez közelebb eső őrlemény, 45 mp-enként 60 ml locsolás 10 mp alatt, koncentrikus körökben, 91C vízhőmérséklet.Ez így alapvetően megkérdőjelezte bennem mindazt, amit eddig a V60-ról olvastam, és kicsit el is vette a kedvemet a peóbálkozásoktól. Ha ennyire nem ér semmit a sok netes ajánlás, hogy első próbálkozásra számomra jobban ízlő eredményt ad egy teljesen ötletszerű recept, akkor mi legyen a fix pont, amiből kiindulhatnék?
Most ezt csak impulzusból írom, mert biztosan tévedek valahol. -
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Kávéfőző csere előtt állunk, nincsenek nagy igények, inkább véleményeket szeretnék kérni pár kérdésben. Jelenleg egy DolceGusto valami, szülőktől pár éve kapott kapszulás kávéfőzőt használunk, Lidl-ben kapható hósszúkávés kapszulákkal.
Az elképzelés az, hogy ezt POD-os kávéfőzőre cserélnénk, ami kevesebb szemetet termel mint a rengeteg kapszula, könnyebben is tárolható, stb.
Mik a POD-ok negatívumai a kapszulához képest?
Létezik POD-okból is mindenféle típus? (elsődlegesen hosszúkávé az igény)
Rövid keresgéléssel kinéztem a Gaggia RI8423/21 Gran Style Kávéfőző-t, amiben megtetszett, hogy nem vagyunk kizárólag a POD-os kávéfőzésre szorítva, szükség esetén sima őrölt kávéből is tud lefőzni.
Mi a véleményetek erről a típusról?
Minden POD-os kávéfőző tud őröltből is főzni, vagy ez okkal van ennél a terméknél kiemelve?
Mindenképp 50ezer forint alatt maradnék, ha jól gondolom ilyen árban beépített örlős kávéfőzőt nem fogok kapni, az a 100+ ezres kategória.Előre is köszönöm a bátraknak akik nekifutnak egy ilyen hosszú kommentnek!
Tibi
-
flash-
veterán
én is a gyári kalibrációtól 2vel tekertem fine állás felé nekem így a frissen pörkölt kávén 5-6 os fokozat kell a darálón hogy a kávé még átmenjen 25 másodperc körül,( de már keserü kicsit, a szine meg világos... menni fog szervizbe szerintem)
szóval miután kalibráltam 2vel nem sokat csúszott jobbra a skála... vajon lineáris? ezen agyalok, lehet megrpóbálom sokkal erősebben kalibrálni hogy 20 körül legyen az ami most 5 nél hátha ott egy egységnyi változtatás a gép külső tekerőjén kisebb különbséget jelent, ezt csak egy ötlet -
Digitalpimp
senior tag
válasz
Digitalpimp #7351 üzenetére
A királyi fosta kiváló 21. századi "munkájának" köszönhetően még csak most tudtam átvenni a csomagot. Egy szimpla és egy dupla kosár jött, szemre rendben vannak. Van benne anyag, sűrű apró lyukasok,
a szimplának kicsit ívelt az alj kialakítása, a duplának egyenes. A szimpla simán passzol a Dedica gyári karba, a duplához ki kell csavarozni a műanyag betétet. Vagy el kell vágni fűrészlappal kb. ott, ahol kezdődnek a terelő lapocskák. Kipróbáltam mindkettőt sima bolti téglával. Crema nem sok volt, de viszont az íze bejött, finomabb volt, mint a gyári kosárral. Azt a bő 2 dollárt/db. megérte, igazán a gyárilag túl finomra őrölt kávék miatt vettem, mert azokkal a gyári kosár befullad.
-
Sped
aktív tag
Nekem most 2 pozival a Fine felé van rakva és abban a legfinomabb fokozatban használom. A 40-es skálán belül pl. a 10-es vagy 5-ös között ha megveszek se láttam különbséget, persze biztos van... a 40-es és az 1-es között már látok.
Egyébként látszólag semmi nem akadályozza meg, hogy -3 vagy +3 poziba is kalibrálja az ember (nincs semmi ütköző, simán oda lehetne csavarni), de hát nem mertem még, mert elvileg csak -2/+2 tartományba tanácsolja mozgatni.
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB #7403 üzenetére
továbbra is ez a gond. világos a crema, vagy savanyú (ha hamar megy át) de ha optimális időben akkor meg már erősen keserű ez a Pacificaffe Tolima.
de friss pörkölésű(hó eleji) sokszor brutál vastag a crema(mondjuk fél perc alatt el is tünik) és a graefnak gyári kalibrációval kb 1-es fokozat kell hogy úgy őröljön hogy 22-30 sec között follyon át.szervizbe leadom a szerelő látatlanban azt mondja lehet szivattyú motor ami 20e ft, szerinte a régebbiek jobbak a mostaniak már nem bírnak sokat...
na azon gondolkodom ha most egy ilyen dedica ec685-ön 2 évente kell egy ilyen javítás akkor egy kategóriával feljebb ami már ajánlott kávéfőzőgép azok mennyire bírják?
illetve mére érdemes dedica-ról váltani, mi van felette eggyel ami már ajánlott kávéfőző gép.
(és mennyire rizikó felújitottat-használtat vagy inkább újat?) most nem hiszem hogy van pénzem váltani de lehet akkor megérné valami olyan gépre gyűjteni ami 9bar, és jobban bírja? -
kmarci25
veterán
Ott még nem tartok. Egyelőre azt érzem, hogy ugyanaz a kávé, ugyanolyan őrlési finomság esetén jól/jobban sikerült-e a felöntés. Általában bloom, aztán a maradék vizet 2 részletben öntöm: 18 g kávéhoz először 36 g víz, 45 mp múlva 107 g víz, újabb 45 mp újabb 107 g víz. Így kb 3 perc alatt csepeg le teljesen. A Kasuya féle 5-ször felöntést majd ki akarom próbálni, de egyelőre maradok a bevált receptnél.
Sped: hát, költeni a pénzt ennél a hobbinál is lehet.
-
válasz
Mr.Csizmás #7426 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ittam már kávézóban. Semmi nem maradt meg. Igaz, az se, mint a segafredo esetében, hogy na ezt b+ sohatöbbé
-
#85578752
törölt tag
Fokozandó a zűrzavart, vannak még fém állandószűrők, nemrég tesztelgettem papír mellett, nagyon szép tiszta főzetet adnak, furamód finomabb őrleménnyel, precíz felöntéssel, tehát itt is a kávé szűri meg magát. De a paírossal ellentétben itt vannak kávézsírok is, teltebb ízekkel. Nekem a papíros jobban ízlik, de azért ez is érdekes tud lenni, ha kell a kávé teljes íze.
Tisztán tartani forrásban lévő vízzel való leöblítéssel tudom, meg is szárad szinte, olyan forró, a zsírokat meg leoldja még időben.. Aztán majd lehet zsíroldózni egyszercsak, ha már érezni a kávézsír lerakódást.Van még a pamutszűrő is, az hiperegyszerű. Zokni, vállfadrót keretre feszítve.
Lehet készen is kapni. Első használat után vízben tárolod utána. Amíg használod.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Bristot kávékat ismeri valaki?
-
-
Sped
aktív tag
válasz
kmarci25 #7421 üzenetére
Nem mondom, hogy soha nem fogom kipróbálni, de ismerem magam annyira, hogyha egy általam ismeretlen terepen túl nagyot akarok előrelépni, abból kudarc lesz, a kudarc pedig könnyen elveszí a kedvem attól, amit tét nélkül játszok. Szóval nem akarom idő előtt elvenni a kedvem a filtertől, ezért haladok az egyszerűbb úton még akkor is, ha végül kétszer annyiba fog kerülni.
Itt a presszó készítésnél is voltak már megingásaim, most épp az új kosártól várok látványosabb eredményt, de már kezdem az őrlő korlátait is belátni, szóval veszélyes terep ez a kávézás...
-
-
kmarci25
veterán
válasz
RetepNyaraB #7419 üzenetére
Én kifejezetten élvezem a baszakodást a V60-nal. De elhiszem, hogy ha gyorsan akarsz egy filtert, akkor túl sok. Munkahelyen ezért Aeropress-ezek inkább.
-
Sped
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #7419 üzenetére
Meggyőztél.
-
-
Sped
aktív tag
-
kmarci25
veterán
Alapfelszerelés (szerintem): mérleg, stopper, örlő, dripper, filter, hattyúnyak/kancsó. Amióta kancsót használok, sokkal finomabb kávékat tudok készíteni, előtte próbáltam közvetlenül vízforralóból, nekem nem ment, aztán jöttek amit korábban linkeltem, ezek a csepegtetők. Javult az eredmény, de az igazi a kancsó, kell az irányítható és szabályozható vízsugár.
Ja, és az örlő is fontos, a korábbi Hario örlőmmel nem volt túl konzisztens az őrlemény, ahhoz képest a Timemore sokkal jobb eredményt és így finomabb kávét ad. Igen, durvább mint a kotyogóshoz, vagy Aeropress-hez, finomabb mint a frencs presshez. Kávénként változik, az első főzet után érezni, hogy durvább vagy finomabb kell.
Szerintem a gép ide nem jó megoldás, mert manuáisan sokkal több szabadságod van, amit a géppel elvesztesz.Én világos pörkölést szoktam használni, a sötétebb kevesebb élményt ad, világosnál sokkal jobbak az ízek. Ami nekem a legjobban ízlik, azok az Etióp kávék, jellemzően ezek drágábbak, de érdemes megpróbálni.
-
Sped
aktív tag
válasz
#85578752 #7412 üzenetére
Köszi, de ez túl drága nekem.
85-100 HUF között adják.
Lehet kipróbálom a manuális Hariót, ha meg unom a kézzel locsolgatást, veszek egy 20 ezres gépet. Aztán majd össze tudom hasonlítani melyik milyen.#7413 kmarci25
Igen láttam ezt a kancsót is, tehát a szett eleve kancsó plusz alapfelszerelés, uszkve 15 ha Harios kancsó akkor 25 ezer. Tehát kb. ugyanannyi, mint egy olcsóbb alapgép.Mi az abszolút ajánlott kávéfajta filterhez? Világos pörkölés? Vagy azt nézzem mit írnak a zacskóra?
Az őrleménynek meg gondolom durvábbnak kell lennie.
-
kmarci25
veterán
Az első kettő szerintem ugyanaz, a vízsugár irányítását nem úszod meg. Van a Hario-nak drip assist-ja, ami ebben segít, illetve ennek van más verziója is (Master B), plusz olcsóbb lehetőségek Ali-n. Az igazi megoldás erre a hattyúnyakú forraló, illetve lehetőség ennek imitálása (pl. ez a kis kancsó), amivel vékony sugárban, pontosan tudod adagolni a vizet, a megfelelő irányban.
-
Sped
aktív tag
A Hario Drip Decanterrel ha jól értem könnyebb filter kávét készíteni, mert irányítja a víz lecsorgását, kvázi csak önteni kell a többit megcsinálja az eszköz?
Míg pl. ezzel a hagyományos szettel nehzeebb, mert nekem kell a vízsugarat irányítanon?
Vagy harmadik lehetőség a teljes kényelem, a gépi filter?
Ki mit használ? -
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #7408 üzenetére
mindenkinek saját magának kell eldönteni mi ízlik. parfüm oldalon is rájöttem, amit tökös illatnak mondanak, az csak egy cukros szirup általában
-
#28054016
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #7406 üzenetére
Nem ez a szlovák Billa-s. A teszkóshoz majd csak akkor jutok hozzá, ha ÉNY Mo-on lesz dolgom, mert arrafelé van texó közvetlenül a túloldalon.
-
_NCT
addikt
Sziasztok! Ársapkát tettem az itthoni kávé importra, rosszul vagyok összerakva ha az Amaroy Roastmaster ízlik? Aug. végén csomagolták, egészen finom espresso jött le belőle.
-
-
looser
addikt
Tudom, előző heti akció volt és igazából máshol sem (sokkal) drágább, de az Aldis Segafredo Pasione Lungo, amit láttam, 2024.09.28 lejáratú volt. Ha ez a pörkölés ideje (nem a csomagolásé), akkor nincs egy hónapos. Ez épp a Lurdy Aldiban volt, feltehetőleg ugyanaz a szállítmány van máshol is.
-
-
flash-
veterán
inf3rno:
ecettel sosem használtam, csak ezzel.Sped:
Pont hogy nem akartam bonyolítaniMediamarktban voltam, gyorsan kellett valami ez volt a legolcsóbb, nem gondoltam akkor én még bele jobban ezekbe a dolgokba, mint ahogy sok tisztítószerből elég a legolcsóbb, ebből is gondoltam elég az nem kell a drágább delonghi ennyi volt a történet
ahogy nézem ez a delonghi-s tejsav alapú, a DM-es is az, a dm-es dolgok általában jók, és hát elég olcsó,negatív véleményt se látok,lehet kipróbálom ezt gondolom ua lehet mint a delonghis. tejsav és tejsav között nem hiszem hogy sok különbség lenne
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest