-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisati748
csendes tag
válasz Cathfaern #104172 üzenetére
Pörkölés hatására a kávészemek belseje porózussá válnak, azokban a "zárványokban" benn reked a co2 aminek egy része kiszabadul és az tartósítja a szemeket, ha sokat nyitjuk a zacskót a széndioxid kicserélődik levegőre és ez vezet a szemek "dögléséhez".
A szemekben benn ragadt széndioxid pedig felelős a szép cremaért, de ha vákuumozod akkor a belső szerkezetét szét rombolod és elillan a co2.
Én így tudom, de ha valamiben tévedek majd a pörkölő mesterek javítanak."Valójában minden semmilyen. Mindig attól lesz valamilyen, amiért te azt hiszed, hogy olyan amilyen."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen