Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz killerjohn #20428 üzenetére

    "nem, hanem kv-t szeretnék INNI. érted, nem darálni meg főzni, meg gőzölni meg nyomást állítani, meg tömni (napkelet felé fordulva 2x megcsapkodva érlelt diófa asztal lapján) meg tököm tudja mit csinálni, hanem meginni."

    szerencsére a kávé azon nagyon kevés témák egyike, ahol mindenki azt kapja, amit megérdemel. teljesen elfogadható, hogy nem akarsz semennyi energiát sem áldozni a készítésére, van ilyen. igyál nespressót. azért írom, hogy szerencsére, mert aki meg szenved vele, annak a jutalma egy igazi, jó kávé.

    az pedig, hogy fogalmad sincs, hogy az milyen lehet, csak téged minősít: menj el egy jó kávézóba bp-en (fekete, madal, tamp&pull, espresso embassy például) és láss csodát.

    az olasz gépes hülyeséget meg inkább tényleg egy autós topikban erőltesd (de ott is óvatosan, hallgasd el például, hogy többnyire a bosch elektronika az, ami beszarik, ezzel szemben a német autóba tett magneti marelli nem), ugyanis maximum a matolcsy-féle közgazdaságtankönyvben olvashattál folyamatosan elromló, problémás olasz espresso gépekről. a valóság ezzel szemben az, hogy a szartalicska automatákat leszámítva (aminél meg mindegy, hogy milyen gyártmány) a normális gépek jók, itt a fórumban is 20-40 éves (!!) gépeket használunk.

    a hdmi kábeles marhaságra nem is érdemes reagálni, a különbség tényleg a mirelit pizza és egy jó, frissen elkészített olasz pizza. mirelitből is van ám ehető. az a pont az i-n pedig, hogy előre eldöntötted, hogy itt mindenki hifibuzul, önkielégít és értelmetlen az egész. akkor miért kérdezel?

    :W

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák