Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Kávé Kálmán #37852 üzenetére

    nézd, nyilván engem zavar, mást meg nem, de bevallom férfiasan, hogy engem rohadtul zavar, ahogy pár témára így ráülsz, ráültök páran. pontosabban az egész iránya, stílusa zavar.

    például, hogy ne menjünk messzire, a crema egy hab, nyilván, hogy ha sokat pofozgatják, összeesik, bizonyára ehhez 11,3746%-ban egy kifolyó is hozzájárul. ezzel együtt az ezen való szőrszálhasogatás valahogy az aznapi kávétól is elveszi a kedvem, pedig szeretem a kávés játékot én is és szeretném nem megutálni. nekem ez már full retard, pedig never go full retard.

    ugyanígy a karos gépek minden lélekrezdülése... tök jó, hogy páran ennyire lelkesek vagytok, de nekem sok ez az all-in ezzel kapcsolatban. noha relatíve régóta van pavonim, még az is lehet, hogy régebben, mint bármelyikőtöknek (ez nem lenne érdem persze, csak mondom), akik most a téma friss főpapjai. és nagyon jók és tényleg mindent meg lehet csinálni velük (ahogy egyébként sok más géppel is), de mivel 200-zal falig toljátok a témát, már nem is szeretem úgy a pavonit.. :(, pedig imádom.

    nem tudom jól megfogalmazni. nekem sok az okoskodás, fontoskodás a témában és el is veszi a kedvem az egésztől. de valószínűleg inkább arról van szó, hogy én nem szeretem eléggé az embereket és a bogarasságaikat úgy en bloc.

    na mindegy, az előbb csapolt el salvador viszont legalább zsivány volt :)

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák