Új hozzászólás Aktív témák

  • noss

    csendes tag

    válasz Parci #39116 üzenetére

    a brikka koncepció tetszik, valamikor lesz is egy darabom majd.
    testközelből még nem csodálhattam meg, viszont elég csúnya és sokrétű meséket mondott két külön eladólány is róla a ba.szaküzletben és valahol neten is olvastam egy sráctól, aki egész szépen orvosolja a gyári hibáikat.

    a román szállítmányból alkatrészhiányos darabok mellett üres dobozok is akadtak szép számmal, rengeteg volt a viszáru. később már a rázogatásukból megmondta az egyik alkalmazott, hogy melyik a problémás.
    10-ből 8-as selejtarány elég rosszul hangzik.
    a kereskedő megírta a gyártó felé a problémát, amire nem érkezett semmi válasz.

    én kb ennyit tudok róla, ilyen forrásból. nekem masszívan úgy tűnik, a gyártást sikeresen kiadták, a minőségellenőrzésről viszont "megfeledkeztek".
    hitvita vagy sem, hajlok rá, hogy hitelt adjak a kereskedőéknek, akik brikkát nem, de a többi bialetti kotyeszt továbbra is forgalmazzák.
    kiváncsi lettem volna vmi underground infóra, hátha kiderül, hogy kiment gyárat látogatni az olasz vezetőség, erősen összeráncolt szemöldökkel, majd a gyártósort látva a küldöttség több tagját az ájultságból ébresztgették föl, míg végül azon megelégedettségükkel térhettek haza, hogy gatyába rázták elhanyagolt leány(vállalat)ukat.

    noss

Új hozzászólás Aktív témák