-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
hoffman_
#124089
üzenetére
Nagyon fasza, illik a környezethez
Sajnos a mostani konyhámba nem illene a fa, pedig ezek jönnek be a legjobban. Az ára se vészes, pont most nézelődöm és 10k alatt nem igazán láttam itthon se értelmes darabot, legyen fa vagy fém. Ezekre a kiegészítőkre lehet elszórni a legtöbb pénzt, nem is a kávégép a drága 
-
sz.zs.
senior tag
Ahogy bbuffy is írja: A pid lehet, hogy azt mutatja, hogy 2 perc után meleg a gép, de ettől függetlenül ugyanúgy
kellillik várni 20 percet, mert a fejnek, karnak is át kell melegedni, nemcsak a víznek és a bojlernek.
Ha ezt nem várod meg akkor tuti hőhiányos lesz a kávé. -
icm
tag
válasz
Kávé Kálmán
#124087
üzenetére
Köszi. Tudtam, hogy van Cremina-d ezért is érdekelt, hogy vajon mi lesz a végszó. De meglepett, azt gondoltam nagyobb a megelédettség vele szemben.
Egy kis rugós dugattyús van, de nem igazán használom. A Gaggia - Flair kombó bőven kielégíti az ízlésem. A külsőről nem illik vitatkozni, nekem bejön. És innentől… nehéz lebeszélni valakit, a 45ös kosárméret, hát fene tudja. A flair csak 40es, aztán elég pöpec kávék jönnek. A vakszűrős trükköt pedig elrakom későbbre, hasznos volt.
MiniGaggia érdekes nem mozgatott meg, megnéztem, szép meg minden de hamarabb vettem peppinát meg flairt. Ok, egyelőre elméleti síkon kérdeztem, lehet nem lesz belőle semmi amúgy is 3 kávégépem van a konyhában ami meg amúgy se túl nagy… és a megjegyzések azok jönnek, hogy megint egy kávégép, meg megint egy kávés cucc… garázsba azért nem vinném le. Szüleim nem fognak rákapni ennyire, hogy Náluk tárolhassam
-
KMT
addikt
válasz
sz.zs.
#124092
üzenetére
Igen, PID-del, felteszem hamarabb elkezd fűteni, ha csökken a hőmérséklet. Kvázi az tartja a hőmérsékletet, nem a hőtehetetlenség. Nyilván sok mindentől függ, de én nem vettem észre nagyobb ingadozást pár perce és fél órája bekapcsolt géppel (GB).
Ja, meg a PID-em az első pár percben túlfűt, és akkor csapolva pont a beállított célértékre esik vissza. Ezért leszoktam a melegítésről. -
nate82
csendes tag
válasz
Kávé Kálmán
#124087
üzenetére
-
home.barista
csendes tag
válasz
Kávé Kálmán
#124087
üzenetére
Otthon mit használsz mostanában?
-
hoffman_
nagyúr
múltkor valaki linkelt fa knockboxot, amit nagyon régóta kerestem, úgyhogy levadásztam én is. használni majd csak holnap, de első fogásra rendben van. mondjuk nekem még 22eur volt szállítással, most úgy 30 fölé megy.
nyilván Tadamm cucca megenné reggelire, ránézésre is masszívabb. cserébe 2-3x ennyi, most az egyszer bent hagytam. mondjuk ha csinált volna ilyen színben...
-
Kávé Kálmán
tag
Erősen szubjektív vélemény következik. Én eddig minden ilyen kicsi szűrőátmérőjű rugóst kompromisszumosnak találtam. Van kettő Olympia Express Club-om, illetve az Olympia Cremina SL feje is megvan. Egyikkel sem tudtam igazán szerelembe esni. A Ponte Vecchio szűrőátmérője az Olympia-nál, és az Elektra Micro Casa a Leva-nál (49,6mm) is kisebb. Asszem, 45mm. PV-t mondjuk még nem használtam soha. Kicsit meg lennék lőve, ha odahaza feltétlen rugós/dugattyús gépet akarnék használni. Gáz, de Mini Gaggia-t még nem próbáltam, itt azzal elég komoly - többnyire jó - tapasztalatokat osztottak meg user-ek. A nagy rugósokat otthoni használatra rendkívül pazarlónak tartom. 45-70kg réz és vas, valamint 3-5 liter víz felmelegítése napi 2-3 50g-os dupla kedvéért szerintem totál vállalhatatlan. Ezekből kettő van az üzemben, és mindkettőt imádom, de hetente egyszer reccintem csak be - rossz lelkiismerettel :-) - valamelyiket, hogy élvezkedjek. Annyira élvezetes persze, hogy rögtön el is felejtem, hogy mennyire pazarló, és megmagyarázom, hogy mennyire hasznosak ezek a gépek amúgy haknikon, vagy a kiállításokon, amiken évente egyszer-kétszer részt veszünk. Amúgy persze minden olyan gépet tartanom kell, amelyikhez kiegészítőt gyártunk, úgyhogy igazából nem a gyűjtőszenvedély az, ami gépek jelentős mértékű szaporodásához vezetett... Bocs, elkalandoztam. Nemkicsit. A lényeg: ha még nem használtam volna előtte, akkor magamnak csakis egy jó állapotú, használt kisdugattyús rugóst tudnék megindokolni, ha otthonra kéne. Ha ugyanis kiderül, hogy mégsem hozza azt, amit vártál, akkor szinte bukta nélkül tudsz belőle kiszállni.
Amúgy a rugósoknak gyors, víztakarékos előmelegítése vakszűrővel lehetséges. Az ember ráereszti a vizet, és 2-3 perc után (addigra átadja a hőt a forró víz a fejnek) a kart tartva, a szűrőtartót óvatosan lazítva szép lassan elengedi. 4-5-ször ezt megismételve hőmérsékleten lesz egy nehéz fej is. Az ellenállás nélkül áteresztett forró víz nagyon nem hatékony optimális előmelegítéshez. Rövid az idő a hőátadásra, és nem is homogén az előmelegítés. -
gtr313
csendes tag
-
-
PetAd
tag
Sziasztok!
Van valakinél elfekvőben döglött Ulka réz kivezetéssel Budapesten? Sikerült elnyalnom a műanyag menetet a sajátomban (nem az első szétszerelés volt) és ahogy néztem a réz és a műanyag csonk csereszabatosak. -
icm
tag
Ponte Vecchio gépekről mi a közvélemény? Lusso érdekes. Van valakinek? Kalmár?

A nyomásszabályzót érdemes-e / értelmes-e PID-re cserélni?

-
#98690560
törölt tag
válasz
sapizee
#124068
üzenetére
0,01g-os ékszermérleg, preciziós mérleg, párezer forintért beszerezhető. Az értékeket általában kerekítem, pl 0,312g az az én mérlegemen 0,31
Nyilván ez sem tűpontos, amibe bele lehet kötni, de továbbra sem hiszek benne, hogy otthoni kávékészítésnél bármilyen különbséget is észrevesz az ember az elkészült italban, ha a szóda 0,312 vagy pedig 0,313. De valóban pontosabb és könnyebb méricskélni az adagokat, ha koncentrátumot kever az ember és nem direktben szórja a vízbe. -
rastacsz
tag
Elnézést a spammelésért, de az előző már nem szerkeszthető, ez a brrrr katalog gyűjtés viszont segítség lehet.
fontos, hogy Burr otuput comparison táblázatban az egyes, szaggatott vonalakkal határolt négyzetekben a kés csoportok helyzete irreleváns, csak a szaggatott vonalakkal alkotott négyzetek helyzete a mérvadó.
A relatív táblázat kevésbé magyarázós
Másik fontos, hogy ezek szubjektív vélemények alapján készült táblázatok
Táblázat forrása rasami discord user
https://cdn.discordapp.com/attachments/1061638851396915290/1064128876839698513/Screen_Shot_2023-01-15_at_2.25.51_AM.png
-
gboszi
senior tag
Srácok van egy eladó pides GC-m. Minden tök ok, csak váltottam. Ha valakit érdekel HA-n fent van. Fórumosoknak valami kedvezmény is beleférhet. Menjen jó helyre

-
rastacsz
tag
1zpresso ZP6 EUn belül valahol beszerezhető?
-
sapizee
csendes tag
-
rastacsz
tag
válasz
#98690560
#124064
üzenetére
A rossz hírem, hogy minden pörkölő más víz receptet használ. De van, hogy az adott kávé is külön vizet kér. Ezért lenne jó, hogy az impressohoz hasonlóan víz GH, KH értéket is írnának a pörkölők a zacsira.
Kivétel persze, ha vendéglátós gépen készül, fix, patronos bekötéssel, ami ugye nem állandó, ahogy a gyantás vízkezelő sem
Meg emlékeim szerint valaki pedzegette, hogy valakik azt pedzegetik, hogy még az adott őrlő is befolyásolja, hogy a kávé milyen vizet kér, de ez nagyon homályos. -
rastacsz
tag
válasz
Flashback
#124063
üzenetére
Vákicsit
Ha skandináv országban vagy, akkor tuti van vmi shop, olyan nincs, hogy pont filterre nincs minden opció. A tricolate oldalán fent vannak, hogy kik a viszonteladók.A többieknek (is) írtam, mert ugye a flow kávézó, nem webshop, nincs online készletinfo, stb.
-
#98690560
törölt tag
válasz
Tomace91
#124051
üzenetére
Én a direktbe sózós módszert használom, tehát nem keverek külön koncentrátumokat, bár múltkor ki lett vesézve, hogy könnyebb és pontosabb úgy dolgozni, de ezt szoktam meg, itt úgy néz ki 5 liter vízre, hogy:
20GH/45KH presszóra : 0,378 szóda és 0,245 keserűsó
90GH/42KH filterre: 0,353 szóda és 1,103 keserűsó
Flashback: érdemes lenne egyszer egy konszenzusos alapreceptet betenni, elkerülve a rendszeres "milyen vizet használjak" kérdést, de túl komplex téma és eléggé megosztó is néha, mindenki más-más módon csinálja.
p.lac: Olvasgatva a témában, igen, "gyengébb" vizet javasolnak itt-ott például Robot vagy Flair esetén, bár ott nem mentem nagyon bele, hogy mi lehet az oka.
Cathfaern: köszi, ezt is kipróbálom, amint elfogy a mostani adag víz, amit kevertem, szerencsére nincs már sok. -
Ludovicus
aktív tag
válasz
weinmaker
#124061
üzenetére
Ha a transzformátor ment gallyra a panelen, akkor ez alapján tudtok elindulni.
-
weinmaker
őstag
Halihó! Segítsetek már légyszi!
A barátomnak van egy Gaggia Baby gépe, ami önálló életet kezdett élni. Magától átkapcsol gőzre, vagy éppen indítja a kávékészítést. Van itt olyan elektronikai szaki aki tudna benne segíteni, hogy megmentsük a gépet, vagy komplett panelcsere? -
vendingo
veterán
Jelentem, 9b észheztért savazás után. Valszeg az előző savazás után eldugult valahol a rendszer egy nagyobb vízkő darabtól.
-
Cathfaern
nagyúr
GH = General Hardness szóval keserűsó (de lehet más is, lásd p.lac kálciumot is használ). KH picit kevésbé triviális, német ""Karbonathärte"" rövidítése (passz, hogy miért ez a kifejezés használatos), ez a bufferre vonatkozik, szóval szódabikarbóna (de ez is lehet más is).
Részletesebben lásd p.lac linkjét
-
rastacsz
tag
válasz
Flashback
#124038
üzenetére
Aramse csinált róla videót amikor az AP-t használja tricolatenek. Itthon is vannak páran, akik AP trico recept kombóval nyomják, akár naponta sokszor, mivel kisebb adagok és mindig friss a kávé.
Flowban az Andrássyn van itthon is, papír is. Minden színben, de bedet nézegetni meg vuduzni az áttetsző a nyerő. De az amber/borostyán, kék, és a unicorn pink is van.
Előtte (mielőtt elindulsz, mit tudom én, Bajánról, vagy Gyuláról) valamelyik elérhetőségen érdemes rákérdezni, hogy éppen mi van, mert elfogyhat. -
p.lac
tag
válasz
#98690560
#124050
üzenetére
Én még ennél is enyhébb vizet használok, amit szerintem a robotos hosszú előáztatás miatt tehetek meg, amivel azt akarom mondani, hogy a kivonatolás mikéntje is meghatározza az adott kávéhoz az ideális vizet.
Nálam alapból ez a víz fut: MgCl2 10ppm, CaCl2 10ppm, buffer(NaHCO3) 30ppm.
-
#98690560
törölt tag
Az utóbbi napokban kipróbált víz receptek eléggé beváltak, szerintem egy ideig maradok ezeknél.
Eszpresszóra a Lance Hedrick féle 20GH/45KH nagyon jó eredményeket hozott az Impresso-s ajánlás után (80GH/60KH) mert míg az Impresso recept a saját kávéjával jól működött, a Casino Mocca teszteket mind egy karcosabb, sós irányba vitte, szinte mindet túlkivonatolt ízvilágba tolta, a Hedrick ajánlás viszont teljesen ellágyította, gazdgabbá tette a kávé ízeit.
Filterre a Rao/Perger által ajánlott 90GH/42KH értéket kevertem, észrevehető javulás lett az ízekben, eddig a presszóra kevert vízzel csináltam a V60-at, most ezzel a kevereékkel megy és sokkal elégedettebb vagyok vele. -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Hol tudok venni gumi gyűrűket
la pavoni europiccola géphez? -
válasz
Parci
#124000
üzenetére
Ami a videón látszik,az pont azt erősíti meg, amit gondolok: szerencsétlen megoldásokat választottak.
Ha olyan autót mutatnának, amiben biciklikormány van szervó nélkül, a padlón átvezetett függőleges kormányrúddal, na, az is szerencsétlen volna, és magabiztosan megmondanák sokan, hogy neeem jóóóó!
Nagyon sokat kellene nélkülöznöm, hogy egy ilyet önszántamból megnézzek közelebbről. -
hoffman_
nagyúr
válasz
sz.zs.
#124017
üzenetére
jó, csalni ér

#124019, RetepNyaraB
ez alapján kb hasonló a tartományod, de a fentiek alapján pont azt szűrtem le, hogy ennél többet kéne látnom.#124036, DG790401
kart tudok csak, azt is zolnagy jóvoltából. -
sz.zs.
senior tag
Mi itt sz.p.nk, méregetünk, screeneket, meg mittudomén miket vásárolunk... erre itt a tuti gép!
[link] -
Rögtönzött Tricolate Aeropressből. A víz disztribútor a tetején egy dupla presszó kosár.
Gyári AP papírral 10g kávé + 200ml víz. 30ml volt a bloom ebből.
Comandante 20klikk.
Kávé: CM Chelbesa EtiópRövid tapasztalatok: Eddig legjobb filter ital ami AP-el készült. Viszont vagy a 20klikk a sok vagy a 10gr kávé. Mert a vége már befulladt hiába kőrőzgettem vele.
A végén a maradék kávés vizet nem túl szép takarítani, erre valamit ki kell találni...
De azt hiszem megy a Tricolate rendelés

-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
válasz
krisztianAMG
#124026
üzenetére
Összes külső tömítés rendben van, ezzel kezdtem a hibafeltárást.
Most megint nyomattam át rajta egy adag citromsavat, reggelig hagyom dolgozni. -
vendingo
veterán
9B tulajok!
Van egy kis gondom az eszközzel. Reggel óta nem bírok főzni vele egy rendeset.
Akármilyen örleményt használok, csak a kéményen fröcsköli a vizet. Ha mégis elkezd főni, akkor is fröcsköl, illetve ilyenkor a kávé is kevesebb, illetve rossz ízű.
Mi lehet a probléma?
Múlt héten volt savazva is. Lehet valahol leragadt egy darab vízkő? -
zolnagy
őstag
Robothoz nekem még mindig a gyári tamperem van, amire hát nagyon kell figyelni, hogy ne tamperoljon félre az ember. Ezért elkezdtem nézegetni a megoldásokat. Van ugye a jó drágán adott "leveling tamper": [link] amihez vannak 3D nyomtatható másolatok, de a napokban találtam egy szintén elég jónak tűnő, de más megoldást: [link] Itt csak az a baj, hogy az .stl fájl letöltéséhez mindenre is fel kéne iratkoznom, úgyhogy hagytam.
Gondolkodom egy teljesen új tamperben is. Van bevált ehhez? -
#98690560
törölt tag
Na kipróbáltam a One Eleven ruandát presszóban is, nagyon erősen hozza a narancs ízjegyet, amit igér a csomagolás, bár nekem egy kis édesség hiányzik az izből
17 ment a 18as vst-be, 7 bar-on jött le 40g. Tók jó, hogy tejben is megmarad ez az íze. Szerintem most a casmo után egy időre átpártolok ehhez a pörkölőhöz.
Tegnap voltunk Keszthelyen, a Pajti nevű kávézóban kóstoltunk egy CrackerJack kávét, Pajti Blend a neve, hát az Intersaros CJ kávék után ez sem hozta meg a kedvemet, hogy bármit is vásároljak tőlük.
-
#98690560
törölt tag
Pont a napokban itthon is szóba került a kések állítgatása alufólia csíkokkal, a fórumban visszakeresve pár éve még nagy egyetértésben írtátok, hogy ez jó módszer és erősen ajánlott
-
-
válasz
hoffman_
#124012
üzenetére
igen, te vitted túlzásba.
amíg nem taknyot őrölsz vele, amitől teljesen krémes lesz belül az egész daráló, teljesen fölösleges szétszedegetni és kikapargatni belőle a vékony csík kávékat, amik felgyógyulnak a megfelelő helyekre.
de ha szétszeded (= leveszed a felső kést, tartóstul), akkor sem szabad levenni a késeket a késtartóról.
-
zolnagy
őstag
-
Saughassy
aktív tag
válasz
hoffman_
#124012
üzenetére
Az a gond, hogy tobb ok miatt lehet a sik elmaszasa. Lehet a tengely, a felfogatas, a kesek gyari hibaja, ezek korrekcioja is mashol szukseges. De ugye a kest eleve 3 fele pozicioban rakhatod fel, es ketto van belole tehat a kombinaciok sokszorozodnak. Na ezert nem ajanlott szetszedni, vagy csak bejelolve mindent. De meg akkor is mehet ala kosz, ami miatt nem fekszik fel. Babra munka ez, es sokmindenen el lehet hasalni. Nem tudom mennyiert csinalja meg Fragola, de erdemes elgondolkodni hogy szivjon vele o.
En elmolyoltam vele, sokat is tanultam belole, de kell hozza egyfajta perverzio. Meg rutin. -
hoffman_
nagyúr
köszi a válaszokat mindhármótoknak.
@Bazsee
igen, tervben van, csak akkor már egyben cserélnék F64 késre is, és mostanában itthon nem találtam.@sz.zs.
mindketten azt írjátok, hogy felesleges szétszedni: ez mit jelent, nem is nyúltok hozzá évekig takarítás címszó alatt? vagy én vittem túlzásba és a késeket nem szabad bolygatni csak, de a felső gyűrűt azért leszeditek? nyilván igyekeztem makulátlanra tisztítani a késeket és az őrlőt is, szerintem sikerült, de lám, mégsem kerek.
1.5 körül szerintem nekem sosem volt presszó.@Saughassy
nincs itthon
de gondolom akkor egy fragola féle felszabályozás a kések megmunkálását jelenti, így érthető, hogy utána miért is nem célszerű hozzányúlni. -
sz.zs.
senior tag
válasz
hoffman_
#124008
üzenetére
Ha 30 kilogramm kávé ment át rajta mióta fel lett szabályozva, akkor annak normál / hozzáértő használat mellett nem lehet ilyen jellegű baja sztem.
Ha azóta a kések és ki lettek szedve és esetleg rosszul lettek vissza rakva akkor viszont igen. Értem ezalatt azt, hogy mondjuk a kések alatt nem lett kitisztítva rendesen, valami alá került, stb…És igen, igaza van Bazseenak, felesleges szétszedni is, nem kell takarítgatni sem.
Ha a 0 a Kések összeérése, akkor valahol 1,5 körül kellene lenni a presszó tartománynak. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Saughassy
#124007
üzenetére
ez az ún. "beszabályozás" házipatika módon, jól értem? van erre az alufólialapozásnál kiforrottabb módszer? fragola szabályozta be az előző tulajnál mondjuk 3 éve, azóta 30kg kávét látott. furcsállom, ha ennyi után hozzá kellene nyúlni, bár nagy tapasztalatom sincs benne, az tény.
-
Saughassy
aktív tag
A késeket kell kihezagolni alufólia darabkakkal. Előtte filccel besatirozod az egymás felé néző sikokat, majd bekapcsolod és osszetekered ameddig el nem kezd hangot adni. Utána szetszed, és a elkopott résszel szemben a kés alá szoritasz egy szelet alufóliát. Kés visszapakol, becsavar, ujraprobal.
Vagy veszel egy tapintokaros meroorat mint én, viszont az 20-30 nal kezdődik. -
hoffman_
nagyúr
válasz
zolnagy
#124005
üzenetére
igen, jól értelmezed, nem írtam a nullpontot, bocs. akkor a késtartó nem elég pontos. ezzel viszont mit tudok kezdeni? én raktam össze legutóbb is, néhány havonta, pár kg leőrölt kv után szétbontom a tetejét és minden betömörödött, beragadt kávét kitakarítok és úgy illesztem vissza.
jelenleg 0.5 körül őrlök alzakoffit 7g kosárba és 0.8 körül megy a CM Uddey 18g VST-be.köszi a linket is!
-
zolnagy
őstag
válasz
hoffman_
#124004
üzenetére
Ha ezt úgy kell értelmezni, hogy 0-nál ér össze a kés és 0,5-1 között állítod, akkor az a késtartó nem elég pontos, vagy rosszul van beletéve a kés(nem lett alatta kitisztítva pl)..stb.
Az eredeti oldalsó rovátkákat (ricniket) nézve, van, hogy 4-5 ricnire kell állítani, ha jól értem. Ott nálam már púdert őröl.Állítókar: [link]
-
hoffman_
nagyúr
válasz
sz.zs.
#124002
üzenetére
nem is mondtam ilyet

nekem van vele nyűgöm, azt nem tudom csak, hogy Ti jobban csináljátok ugyanazt vagy én csinálok máshogy valamit. (szerk.: a két karos állítást figyelembe véve, igen, ezt biztos pl.)az állítási tartomány, nagyvonalakban csak, így néz ki nálam. Te is ezen játszol kb?
ui.: ugyanitt Mazzer állítókar kerestetik

-
hoffman_
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
#123964
üzenetére
akkor egyelőre úgy látom nincs csoda Mazzer finomállításra. biztos, hogy jót tenne a hosszabb erőkar, én még nem találkoztam vele sehol.
#123969, zolnagy
köszi a tippet. ez biztos segít, de nem azzal van a fő bajom, hogy nehéz tekerni egyel, hanem hogy annyira pici a jó tartomány, hogy ilyen rövid körszakaszon egyszerűen alig lehet játszani.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hobby elektronika
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI AVATA drón akkumulátor szett - 3db
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 3 Pro drón szett + tartozékok
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos a mostani konyhámba nem illene a fa, pedig ezek jönnek be a legjobban. Az ára se vészes, pont most nézelődöm és 10k alatt nem igazán láttam itthon se értelmes darabot, legyen fa vagy fém. Ezekre a kiegészítőkre lehet elszórni a legtöbb pénzt, nem is a kávégép a drága 





