Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    válasz fragola.6035 #42330 üzenetére

    Nekem Lelitem van es teljesen meg vagyok vele elegedve.
    Amikor (9 honapja vettem) sokat kerdezoskodtem tobb helyen is, es sok infot kaptam szerencsere, itt van nehany.

    "Én egy Gaggia Baby Twin tulaja voltam két évig, ez alig valamivel tud többet, mint a sima Baby, kávéfőzésben kb semmi különbség a kettő között. Lelitet meg teszteltem pár hétig, van rálátásom a két gépre. Nálam már ott eldőlne a kérdés, hogy a Lelit réz kazános, a Gaggia pedig alu, bár azt hiszem az újabbak már acéllal készülnek, nem tudom, hogy amit néztél, abban melyik van. Egyforma előkészítés mellett a kapott eredmény tekintetében a Lelittel készült kávét ízesebbnek, finomabbnak éreztem, különösen a minőségi, SO kávék esetében. Használhatóság szempontjából szerettem a Gaggia programozható gombjait, mert az kényelmes és időtakarékos, ha nem kell végig öblítés - csapolás közben állni a gép mellett, mert az időzítő kikapcsol a megfelelő beállítások szerint. A Lelitben nagyobb a víztartály, meg jobb a hőstabilitása is. Ha most vennék gépet, én a Lelitet venném."

    "Az 57mm-es méret a te esetedben, ahogy írod, semmit sem jelent. A kávé pont ugyanolyan ízű lesz, valóban, a kiegészítők választéka nagyobb az 58-as esetében. Ennyi.

    "elég komoly masina az árához képest. Most hétvégén voltam tesztelésen Szegeden és bizony nem vallott szégyent a több ezer eurós gépek mellett sem."

    Soldier volt nalam egyszer megnezni, kiprobalni, bar nem tudom ez mennyit jelent de nem talalt kivetni valot benne o sem.

    G.

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák