Új hozzászólás Aktív témák

  • Kávé Kálmán

    tag

    válasz bl4ze #79311 üzenetére

    Kedves Blaze.

    Tartózkodtam az általad használt jelzőktől mindeddig. Most sem fogok másként tenni.

    A tisztánlátás végett fontos tudni viszont azt, hogy az általad említett "teszt"-re egy évvel azután került sor, hogy a Kávékalmár alapítása után (2012 tavasza) közvetlenül egy marketing (banner) ajánlatot kaptam, valamint lehetőséget kávétesztelésre. A banner-csomagot megköszöntem és nem kértem belőle, ugyanakkor felajánlottam a kávénkat tesztelésre. A válasz az volt, hogy akkor nem aktuális a tesztelés sem. Erre pünkt egy évvel később került sor.

    Mindenki, akit a mostani hozzászólásodon túl érdekel ez a téma, rákereshet, hogy mi történt, ki mit állított. Aztán mérlegelheti a tapasztalatai alapján, hogy kinek ad igazat.

    Az más kérdés, hogy a kávétesztelés mint olyan, vajon miért ismeretlen téma más országokban/piacokon.

    Azóta számtalan embernek említettem már, hogy visszatekintve mennyire hálás vagyok , hogy ez a "teszt" úgy és akkor megszületett. Például, hogy eszembe sem jutott volna, hogy kávés filmezésre adjam a fejem, aminek történetesen nagyobb a visszhangja külföldön, mint itthon. Mindig is nagyobb volt. Az hogy ebből kiindulva nőtt ki a com-os oldalunk és mindeközben annyi kávét kelljen pörkölnünk, ami már jócskán meghaladja jelenlegi kapacitásainkat.

    Mostani hozzászólásodért is hálás vagyok. Őszintén. Ugyanis válaszul leírhattam a fentieket. Bár a 2013-as teszt után néhányan publikusan temettetek, köszönöm szépen jól vagyunk. Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák