Új hozzászólás Aktív témák

  • mgy

    senior tag

    Srácok, segítsetek légyszíves!
    Biztos veletek is az megy, hogy ismerősök, ismeretlenek megkérdeznek a hobbijaitokba vágó ügyekben, milyen bringát, sílécet vagy épp kávéfőzőt vegyenek. Az a baj ezzel, h nagybani kisfogyasztóként pont azt tudom ajánlani, ami nekem is van/bejött, pedig hát, nem mindig ua. az igény. :)
    Van egy barátom, aki szeretne felépíteni, berendezni egy csendes falusi szálláshelyet, ami egyrészről szolíd, korhű, nyugis, másrészről meg "tökéletesen" felszerelt. Én vagyok az az ismerőse, aki mindig kávéval kínálja, ha erre jár, szóval folyamatosan engem kérdez, milyen kávés szettet vegyen.
    NEM TUDOM. :D
    Reggelente akár 10-15 kávéra is lehet igény, nem lesz rá külön személyzet, aki kezelje, max ő, vagy a vendégek. Nem passzol a képbe egy műanyag automata, túl nagy és bonyolult egy rendes ipari gép, ... fogalmam sincs, mit javasoljak neki. Persze ott lesz a gond, ha meg is lesz a gép, meg kell oldania a friss kávét is hozzá, de az még odébb lesz. Amúgy nagyon hajlok a filterkávéra, ott lehet minőséget villantani viszonylag alacsony ráfordítással (mind eszköz, mind idő).
    Tipp, ötlet valakinek esetleg? Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák