Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz rbalint88 #163042 üzenetére

    Láttad volna azokat amiket én takarítottam. Az én kocsim csak kutyás volt, fél óra se kellett és tiszta lett.
    A másik három az falusi lélekvesztő, penészes kifliktől kezdve a horgászásból kilöttyent kárpitba belepenészesedett vízig minden volt bennük, 60 literes szemeteszsák tele lett meg két porzsák is. Hiába, öreganyám meg anyám is még egy más világban nőtt fel. Nagyjából összekalapálom, karban tartom a másik három autót a családban amennyire tudom.
    Az én kocsim gyakorlatilag szalonból jött ezekhez képest, pedig az se tökéletes.

    Ezért nem akartam eladni az enyémet, mert ez a három lenne utána az opció amivel járhatok.
    Viszont már unom az én kocsimat, meg is utáltam, úgyhogy eladom mindenképp aztán reménykedem benne, hogy találok valami hasonlóan jó állapotút, szedán Swiftet akarnék automatát. Remélem találok olyat 200-250 körül ami működik és nem olyan, mint muteré, mert azért az eléggé ganyé már, leginkább rohad az alja az a legnagyobb gond és már kétszer lakatolták és lassan ráférne egy harmadik... Bár nem fő szerkezeti elemek azért is engedték át műszakin, de attól még ganyé.
    Félek tőle, hogy nem fogok jobbat találni Swiftből, hogy mind ilyen már. :( 400 ezreket meg nem fizetek egy Swiftre, mikor egy Megane kerül annyiba, meg a nagy lószt.

    Egyébként ezzel szemezek. [link] :D Nem röhögni, a vizuális terror alatt egy autó lapul. Nem látok rozsdát a kerékíveknél, az ajtók aljánál ahol anyámé is erősen rohad,, úgyhogy ebben még lehet potenciál, lehet az alja is ép.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák