Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Zsombe #18586 üzenetére

    Ez a lenyeg, hogy megosszuk a tapasztalaltot :K

    En elfogadom amiket irsz, minden tapasztalat jol jön, de normal esetben ellentmond mindennek, hogy egy nagyobb, nehezebb auto, nagyobb motorral kevesebbet fogyasszon. Ellenben, lehet van valami gubanc akkor azzal a kocsival (golf). Nekünk is volt ismerösünk aki meg anno zsir uj 1.6 bora val csinalt vegig kanosszajarast, heti szervizek, pereskedes, motorcsere...sima szivo 1.6 :) majdnem ugyan olyan auto volt nekünk is anno (azert vette, mert dicsertük), tökeletes volt.

    Amit en lattam octaviaban 5 sebesseges meg egy golfban 6 sebesseges, azok nagyon meggyözöek voltak es valoban tudjak, amit spritmonitoron irnak.

    Szüleimnek csak a konszern autoi voltak mindig, uj is hasznalt is es csak megelegedessel tudunk mindegyikröl beszelni. Minösegben es megbizhatosagban is (benzines mind). En pl szemely szerint a japan designtol menekülök.....ügyesek meg minden, de nem az en izlesem :B uj mazda 6 na az mondjuk tetszik összesegeben....de azert nekem a nemet auto az auto...a das auto :D

    (#18593) t72killer nem csak kamionokban, merci, bmw talan audi is hasznalja a magasabb kategoriaban. Van nemi plussz költseg az adalek miatt, en mas hatranyarol nem olvastam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák