Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz cOxeR #238967 üzenetére

    Ha ezalatt azt érted, hogy cdak 130-as tempót tartanak a belsőben, ami a megengedett, akkor igen. Ha azt, hogy mindenki 80-90-et tud csak tartani, mert elől pár 20 éves kisbusz próbál egy lakókocsis Suv-t megelőzni akkor nem. Nem ugyanaz a kettő.

    A később írt elhaladás is kétes dolog, M5ösön a türelmetlenebb fajta szokta előadni, amikor a fenti 2. példa áll fenn. Én nem szeretek a másik seggébe menni, de az ilyenek általában felkérésnek veszik azt, hogy ott a besorolási pozíció. Ezzel meg az egész sort fékezésre kényszerítik és még jobban lassul mögötte a sor. Persze azt leszarja.

    M0 középső sávot adom, a déli részén napi szinten megyek többször, a tököm kivan, hogy a középső sávban haladokat a kamionok is lenyomják néha jobbról. A legbelső meg ugye valójában a német korlátlan szakasz, csak még nincs kitáblázva. Persze követési távolság 0, pénteken is volt egy 5ös kocc, ez délután mindig jót tesz a forgalomnak. :)

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák