Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz sagesz93 #304675 üzenetére

    Nem hagyunk autótetőt nyitva, az emberek, 99%-a ugyan nem fog hozzányúlni, ha nyitva van az autó akkor se, de állandóan van az az 1% aki ilyenkor éli ki magát... bedobja a rágót a csikket, sorolhatnám... amúgy meg nem praktikus, elég egy poros nap, tökig lesz porral az egész, vagy levelekkel, madárkakával.

    Mai vicces forgalmi rend változás (lámpa lesz) van hazafelé jövet, balra kanyarodni tilos részen bekanyarodott a főszer előttem, szinte a szembejövő sávba (már a lámpatartók is fent vannak az új lámpás kereszteződés indításhoz), ahol épp egy rendőr jött vele szembe, no és mi lett? Semmi, rendőr lassított elengedte és mindenki ment tovább mintha semmi se történt volna. :U - én vagyok az tuti lekaszálnak.

    Más, Veresegyház Medveotthon, hát hogy is mondjam, nem voltunk vagy 8-9 éve szerintem, de most meglehetősen negatív volt a tapasztalat.. minden le van lakva, mosdó retek, csöpögő csap... igazából a terület is olyan elhanyagolt volt... nem érte meg elmenni.
    Az meg hab a tortán, hogy elkérnek közel 3k-t belépőre, majd képesek a puszta közepén, még 500 Ft-ot legombolni parkolási díjnak, a bevezető utón meg nem lehet parkolni... azt persze tökig kitáblázták. Vicc az egész... kérnének inkább 3200 Ft-ot és lenne ingyen a parkolás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák