Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    válasz brumi1024 #75962 üzenetére

    Na igen nekem M6 nem volt sajna opció :( A 7,7L-t csak azért emeltem ki mivel a cégesek cserében vannak, így a saját Honda City-vel mentünk ami azért nem éppen pálya autó, illetve még automata is, így szerintem tejesen jó érték lett úgy, hogy pályán szinte végig mentem fix 130-140-el és volt 2 óra dugóban araszolás is.

    Kint a táblák nagy részét betartják, de a felező vonal az inkább dísz csak, ahogy a zebra is. Parkolni pedig kifejezetten nem tudnak. Rengeteg bérelt autóval találkoztam és mind meg volt húzva a bal hátsó ajtónál. Féltem is kicsit, hogy engem is meghúznak.

    (#75958) tboy93: Kifele semmi gond nem volt, kapunál is 1 perc volt max, utána Zágrábnál majd Zadarnál is a lehajtás, fizetés szintén maximum 5 perc, forgalom is alig volt, ez volt vasárnap 1 hete. Meg is lepődtem milyen laza volt, de a visszafele sávot már néztem akkor is, eléggé durva volt. Horvátországba menet a határ sem volt vészes, hamar pörgött.

    Visszafele volt kész állatkert. Pályán lehetett menni amúgy rendesen, a probléma Zágrábig az utolsó 4 km volt. Ami fura volt fizetés gyorsan ment, szerintem megint az emberi hülyeség csinálta inkább a dugót, pedig 5-6 kapun is lehetett fizetni. Érdemes kártyával fizetni szerintem, nem kell az apróval szórakozni.

    Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

Új hozzászólás Aktív témák