Új hozzászólás Aktív témák

  • Pixx96

    aktív tag

    Sziasztok!

    Lenne pár hiba az autón aminek nem tudom a forrását hátha tudtok pár tippet adni én első sorban szelephézagra gyanakodnék. Autó Golf iv 1.6 fsi 110le 2002-es BAD motros 210k kilométer van benne.

    Alábbi hibák állanak fent:

    Néha mondjuk úgy 10-ből kétszer háromszor bár ez nagyon random dolog kicsit "csörgő/kopogó kissé dízeles hatású" hanggal indul az autó ez független attól hogy meleg vagy hideg ez produkálta már full hidegen is meg volt hogy melegen pihent 10 percet és utána is szóval nem hőmérséklettől függetlenül jön elő ez a hiba és nagyságrendileg 2 másodpercig tart míg be nem áll az alapjárat.

    Másik hiba az hogy ez is hőmérséklet független dolog (de eddig legtöbbször hidegen játszotta le) be indítom jár a motor alapjáraton kb 2 másodpercet hirtelen befullad az autó és le áll van hogy eljátssza ezt 2-3x egymás után de van hogy csak egyszer de olyan is van hogy elsőre beindult már 9 fokba is nagy párában le fulladás nélkül szóval jelzem ez én szerintem nem hőmérséklettől függő ismét.

    Még egy hiba az "enyhén" járkáló alapjárat de tényleg minimálisan csak annyit látni hogy picit fityeg az alapjárat mérő de kissé hallható is a hangján az meg a másik hogy alapjáratról gázadáskor torpan és képes kissé dadogni is az autó.

    jöjjön újabb hiba bár ez mostanában nem jelentkezett hogy néha erőtlen az autó mintha kevés lenne az üzemanyag vagy nem tudom de ez csak egy pillanat erejéig lép fel.

    Kötelező karbantartások mind meg voltak minőségi olajat kapott 5w40 castrol edge , légszűrő, olaj stb... mind megvoltak.Annyi hogy még egy lambdaszonda csere vissza van de kétlem hogy ettől lenne csörgő hangja.

    Nah ha erre valaki tud nekem mondani valamit nagyon megköszönném

    Köszönöm előre is a válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák