Új hozzászólás Aktív témák

  • DopeBob

    addikt

    Szijjártó Péter kifejtette: a kormány szerdai ülésén megtárgyalta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter előterjesztését, amely alapján 180 forintos svájcifrank-, 250 forintos euró- és 2 forintos japánjen-árfolyamon nyílik majd lehetőség magánszemélyek számára a devizaalapú hitelük egyösszegű végtörlesztésére, ha a kölcsön fedezete ingatlanalapú jelzálog.

    A tanácskozáson a nemzetgazdasági tárca vezetője feladatul kapta, hogy - a megosztott tehervállalás elvének figyelembevételével - dolgozzon ki egy javaslatot azok esetére is, akik a rögzítettnél rosszabb árfolyamon vettek fel devizahitelt - tájékoztatott a szóvivő.

    A jogosultak körét egy másik eszközzel is szűkíti a kormány. Giró-Szász András kormányszóvivő az MR1 csütörtök reggeli adásában úgy nyilatkozot, hogy azok nem kérhetik a végtörlesztést, akik 180 forintos frank- és 250 forintos euró árfolyam felett adósodtak el.

    segítene ezt valaki értelmezni? Vagy tud esetleg valaki arról valamit mi lesz azokkal, akik mondjuk mint én 270 körül vettek fel euro hitelt?

    Ki mire tippel mennyire fog gyengulni a forint? jon megint a 320Ft-os euro vagy nem?

    Lehet, hogy nem hozok majd racionális döntést, de minél előbb meg akarok szabadulni a hitelemtől, és ha lehetne a fizetésemet is inkább KP-ban kérném... :(

    MZ/X

Új hozzászólás Aktív témák