Új hozzászólás Aktív témák

  • kokokka

    őstag

    válasz Partizan182 #24717 üzenetére

    Hidd el, hogy (ezen a szinten) egy qrva jó készülékről beszélünk. Nekem itt van a nappalimban most már napi használatban. Nem általánosságokról írok, hanem az általam tapasztalt tényekről. Itt Te értesz félre valamit : minden amit írtam, egy jelenleg 400-500k között kapható készülékről szól. Még igazat is adnék Neked, ha egy másfél millás TV-ről beszélnénk. Megint más lenne a helyzet, ha egy 150k-s TV-t elemezgetnénk, és azt dicsőíteném. Ha már az Rtings a mérvadó, meg lehet nézni a Q6F tesztjét. Nézd meg a szürke és a fekete egyenetlenségét! Se ott, se itthon nincsenek rajta "csodás fényoszlopok". Kalibrálás előtt 8.1-et adtak a képre, utána 9.2-t! A 4K inputra maximumot, de még az 1080p-re is 9-et. Graduációkról írsz, de azt maximum csak tesztábrákkal lehet kimutatni, mert használat közben nem létezik ilyen gond. A mozgásinterpelláció hibátlan, judder nincs. A mikro röccenést meg tényleg nem tudom honnan vetted, én még olyat ezen a TZV-n nem láttam. Pedig b@szott tünde szemem van (néha ez már átok is a feleségem szerint).
    Persze tudom, már a Q7F és a Q8F is jobb HDR szinten mint ez. A szó teljes értelmében természetesen nem tökéletes a HDR-je, de nagyon jók a színátmenetek, én még nem láttam benne különösebb hibát.
    Félre ne érts : ez nem a világ legjobb TV-je, közel sem. Ha szigorúan vesszük értem a kritikádat a hsz-emmel szemben. De mindezt én kategória, ár és minőség arányában írtam. A Mediában megnéztem vagy 50 TV-t. Az alig olcsóbbak is a béka pics@ja alatt voltak ehhez képest, pedig ott tényleg minden az eladásra van kihegyezve (fény, beállítás, erre kitalált 4k demók stb). Kezeld a helyén a dolgokat, úgy bizony ez a TV olyan, amilyennek leírtam. Remélem érted, mire gondolok...

Új hozzászólás Aktív témák