Új hozzászólás Aktív témák

  • CsodaPOK

    senior tag

    válasz zgospel #109590 üzenetére

    Köszi az infókat!

    A linkelt cuccokat csak példának hoztam. Pl a sisakot úgy néztem, hogy a https://sharp.dft.gov.uk/ oldalon bekattintottam, hogy 5 csillag és azok közül nézegettem ami "olcsóbb" és a fej minden oldaláról zöld védelmet nyújt. (Plusz google adott rá találatot, ahol meg lehet még venni.)

    A bőr cuccokat én annyira nem szeretem, ezért kezdtem el inkább a textil dolgokat nézni. Persze ez csak egyéni preferencia, mint sem szakmai érv :) Ha jobb a bőr, akkor azzal is meg tudok békélni.

    Mindenképp fel akarok próbálni mindent vétel előtt. E téren az átlag webshop rendelés kizárva. Csak mégse annyi információval akarok bemenni a boltba, hogy "Csókolom, szeretnék egy kabátot venni." :D
    És most még a fő problémám, hogy nem tudom, hogy mi alapján döntsem el, hogy mi nekem a legjobb.
    Mittudomén egy sisaknál vannak tesztek, értékelések, pontozások, stb., ami alapján van egy egzakt összehasonlítási alap, hogy az egyik jobb, mint a másik.
    Ruháknál még ilyet nem láttam. A leírásokban mindegyik hiper-szuper, de számomra nem derül ki, hogy most az egyik azért drágább, mint a másik, mert tényleg jobb védelmet nyújt vagy csak azért, mert egy felkapottabb márka, a valóságban még lehet gyengébb is, de mivel ismert, ezért magasabb áron is megveszik (meg mert a drágább biztos jobb...). Engem rohadtul nem érdekel, hogy elájuljanak mellettem a pirosnál, hogy "húúú, nézd azt a motorost, milyen márkás ruhában motorozik". Nekem tökéletes a legutolsó n+1-edik noname márka is, ha biztonságban hozza a megfelelő szintet.
    És itt vagyok egyelőre nagyon meglőve. Nem ismerem ezt a világot, a gyártókat, a márkákat, nem tudom, hogy mit kell nézni, mi a jó, mi a rossz, mi alapján válasszak :(

Új hozzászólás Aktív témák