Új hozzászólás Aktív témák

  • tutis

    őstag

    válasz stifi #12550 üzenetére

    A gs500 szerintem nem mutat meg semmilyen irányt. Se nem chopper, se nem sportmotor, egy végtelenül leegyszerűsített naked bike, ami a a 80 éves technikáját képviseli..

    KoVee84-nek igaza van sajnos, nem ezt kellett volna venni, mégha első motor is..
    Amikor én letettem a nagymotor jogsit, jártam a szalonokat mint az állat, azaz már előtte nézegettem milyen motort fogok venni. először is volt valami Gs-szerű idomos motor, 47 lóerő körül, azt gondoltam elég lesz az.. Utána már nézegettem az Sv650s-t mert az mégiscsak tovább jó lesz.. Ahogy telt az idő és gyakorolgattam a CBF500-assal, éreztem hogy lehet az SV650s se lesz olyan sokáig meg. Akkor már a GSR és a GSX-R600-as között vaciláltam..
    Sajnos ráhagytam a döntést a páromra (igen, ennyire szeretem :) ), és Ő a GSR-t választotta. Imádtam azt a motort, de 1,5 évig volt csak meg, 1,5 év múlva már azt mondtam hogy néha nem úgy húz ahogy kell, futóműve se olyan (pályán) amilyennek lenni kellene.. Be is toltam a kereskedésbe, és kihoztam a 600-as gixert. Persze itt is párom döntött, hogy a 600-ast vegyük, mert annak tetszik a színe (igen a nők így választanak motort :) ) akkor már legalább a 750est kellett volna kihozni.. De ha visszatekerhetném az idő kerekét, jogsi letétel után rögtön egy 1000-es motort hoztam volna ki, és nincs ez az egész tortúra hogy az embernek több motort kell megvenni míg elér a "célállomásig".. Az a baj hogy nekem még kell vennem egy motort, ami a mai gazdasági helyzetben szinte lehetetlen, és én is benyaltam félig ezt a szar szöveget hogy lépcsőnként kell haladni meg ilyenek...Marhaság az egész. Utcán csak a barmok mennek 2 kilóval, kurvára mindegy mi van alattuk, ha 50cm3-ből is ki tudnák hozni ezt a teljesítményt akkor megtennék és száguldoznának úgy.. Minden fejben dől el, kurvára mindegy hogy mi van alattuk.. Alattam hiába van 125 lóerő, utcán sokszor a robogósok is leelőznek..Szarok bele, ha sietni akarok nem azért sietek mert sportmotor van alattam, csilliárd lóerővel. Ha meg lassan akarok menni akkor se számít mi van alattam..ráadásul a mai 1000-es motorok kezesebbek mint a régi 500-asok..szóval szerintem ez a lépcsőzetesség maszlag, mindenki akkor tapasztalja meg hogy hülyeség amikor már lehúzott jópár évet és feleslegesen vett meg pár motort...

    http://www.youtube.com/tutisgsxr

Új hozzászólás Aktív témák