Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz F1DO #127516 üzenetére

    Nem kell ezt túlgondolni. Ez egy ugyan olyan baromság, mint az, hogy "minden motoros a testvérem", meg hogy "Nem félsz hogy meghalsz? Nem, mert 5 perc alatt többet éltem motoron, mint más egész életében"...

    "mindenki mas meg akar olni": Egyszerűen defenzíven kell vezetni, és tudomásul kell venni, hogy az emberi agy úgy működik, hogy a nagyobb veszélyforrásra fókuszál. Értsd helyesen: egy kereszteződésben, ha jobbról jön egy IFA, balról egy motoros, hiába néz el mindkét irányba, ha kicsit is nem tudatosan néz, akkor reflexből az agy az IFA-t tekinti nagy veszélyforrásnak, és figyelmen kívül hagyja a motorost, mint sokkal kisebb veszélyt. Ezért van, hogy sok kiforduló azt mondja, hogy "nem is láttam".

    "minden motoros a testvérem": ez is egy baromság. A motoros ugyan olyan ember, mint az autós, vagy a gyalogos, max van egy közös hobbink. Pontosan annyi gyökér van motorosok között, mint autósok között, vagy bringások között, vagy gamerek között. Mert a hobbi nem teszi az embert mássá (nagyon), max kicsit formálja a nézetét dolgokban, de attól még aki gyökér volt motor előtt, az gyökér marad motor után is. Aki pedig előtte is normális volt, az utána is az marad. Általában. Én pedig köszönöm, de bőven elég nekem az az egy testvérem, ami van. A többiekkel pedig mindig szívesen beszélgetek, sőt, segítek is ha tudok. De ugyan ilyen szívesen segítek más témában is, amihez konyítok valamicskét (ld. napelemes topik).

    "Nem félsz hogy meghalsz? Nem, mert 5 perc alatt többet éltem motoron, mint más egész életében": aki ezt a baromságot kitalálta, az vagy egy igazi hülye, vagy igazán szar élete lehetett. Ideje volna elmennie egy randira, valószínűleg élete elsőjére, én azon pl. jobban izgultam, mint motoron bármikor. És akkor az olyan dolgokat, mint a jó szex, vagy a gyermek születése már meg sem említem. Esetleg próbáljon ki bármilyen sportot versenyszerűen, és érje el az első érmes helyezését. De lehetne még sorolni a végtelenségig szerintem! ;)

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák