Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Ferdzsoo #13458 üzenetére

    embere válogatja.
    én az első motorom csajtól vettem, odaadta nemcsak a motort hanem a kabátját is (akkor még nem volt motoros cuccom csak bukóm)
    mondjuk elég jól is nézett ki a csaj, szerintem végül ezért vettem meg a vasat :D (meg nálam maradt a forgalmi is, másnap vettem csak észre.. hívtam is hogy már vissza se adnám, viszont úgy megvenném a motort csak lássam újra őt is, ehhe :P )

    na de a lényeg: a második motornál esélyem sem volt próbakörre, viszont szerelőhöz vittük és a szerelőnek odaadta simán. nyilván ez kellett hogy bizalommal legyek.
    ha nincs a kezében a vételár, de rendes szervizbe úgyis el akarjátok vinni, azoknak szerintem odaadhatod az átvizsgálás mellé 1 körre, ha nem valami sufnis cég akkor ők vállalják a felelősséget is a motorra.
    a másik jó az utaztatás.
    a harmadik ötletem az hogy cseréljetek járműkulcsot, vagy adja oda az iratait, vagy ha valakivel jön akkor az maradjon ott veled "túszként".. én spec odaadnám a kocsikulcsomat cserébe a próbakörért, hogy értse a célzást: megbízhat bennem. ez mondjuk nem véd a perec ellen, de mindenképpen jó visszajelzés az emberről: valószínű ha elfikál, állni fogja a költségeket vagy kifizeti a kárt :)

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák